Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιες είναι οι ώρες κοινής ησυχίας;

Από την 1η Απριλίου έχουμε μπει στο καλοκαιρινό ωράριο της κοινής ησυχίας. Σε περίπτωση που κάποιοι πολίτες ενοχλούνται από θορύβους δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών. 

Σύμφωνα με την αστυνομική διάταξη 3 του 1996, οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας κατά τη διάρκεια του έτους είναι οι ακόλουθες:
  • Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
  • Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.

Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς οι γειτονιές έχουν πρόβλημα με τα σκυλιά σε καθημερινή βάση,και φυσικά η φασαρία που γίνεται με τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα με τέρμα την μουσική , μετά τα μεσάνυχτα, έλεος ρε παιδιά, κοιμάται ο κόσμος και δουλεύει το πρωί άντε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν σας καλουν για παρατηρησεις οχι χαιδεματα, αλλα και να πηγαινετε....διοτι οι εφηβοι εχουν κακη αγωγη ( οχι ολοι) και να εισθε αυστηροι στις σβουρες με μηχανακια χωρις εξατμιση και αυτοκινητα επιδειξης...βλεπε Μακροχωρι μεσανυχτα και βαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπιζω να τα διαβασει η αστυνομια γιατι οταν κανουν γλεντι οι τσιγγανοι στον περιφερειακο ..ψαχνουν 2 ωρες να βρουν απο που ακουγεται η μουσικη…βαλτε μια ταξη μην τους φοβαστε με ολη την καλη διαθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ