Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος ράπερ από την Ημαθία πουλάει φρούτα στη λαϊκή – «Ξυπνάω καθημερινά στις 5 το πρωί»

Από τις εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στη λαϊκή αγορά για να πουλάει φρούτα. «Είμαι παραγωγός φρούτων στη λαϊκή. Είμαι και συνδικαλιστής και όπως καταλαβαίνεις, είναι μία πολύ δύσκολη δουλειά αυτή που κάνω. Ξυπνάω καθημερινά στις 4.30 με 5 το πρωί», δήλωσε ο Ισορροπιστής στην εκπομπή «Happy Day».

Και πρόσθεσε:

«Είμαι εκπρόσωπος της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών στις δημόσιες σχέσεις, ενώ έχω και τον δικό μου πάγκο. Αυτό τον καιρό έχω πολύ ωραία κεράσια, νεκταρίνια και ροδάκινα. Στις τιμές έχουμε μια ποικιλομορφία. Από το πρωί μπορείς να βρεις φτηνά προϊόντα. Υπάρχουν αρκετοί πάγκοι και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να επιλέξει τις τιμές που τον ικανοποιούν»





8 σχόλια:

  1. Mε Μητσοτάκη πρωθυπουργό, πολλά θα δούνε τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..amerikanakia ellinares ...oti kanun i malaki amerikani to kanun oli stin evropi ..proti i germani ke meta ala evropaika krati xeftiles..
    kante kati to diko sas to ELLINIKO vre ELLINARES sas lipun i idees??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια τώρα;;!! Γράφεις όλες αυτές τις μπούρδες, ενώ δεν ξέρεις να γράφεις Ελληνικά;Μάντεψε ποιος είναι ο ξεφτίλας...

      Διαγραφή
    2. Mathe na grafeis sta elinika...
      Μετάφραση : Μάθε να γράφεις στα Ελληνικά.....

      Διαγραφή
    3. προφανώς και δεν είναι Έλληνας.
      Όλοι εσείς που σχολιάσατε για τα λειψά Ελληνικά του , μάλλον δεν καταλάβατε πως αποκαλεί τους Έλληνες , Ελληνάρες και με έλλειψη ιδεών.

      Διαγραφή
  3. ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νόμιζα ότι ήταν ο τρικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ