Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παραπολιτικά από την Έφη Αχτσιόγλου στη Βέροια - Τα Γιαννιτσά, oι selfies και το αρνητικό σχόλιο που την έφερε σε δύσκολη θέση

Αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας έφερε η έλευση της Έφης Αχτσιόγλου στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από δύο βαριές εκλογικές ήττες που έφεραν την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα και οδήγησαν το κόμμα στην εσωστρέφεια, μια πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Βέροια έφερε και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των Αριστερών.

Παρά την αφόρητη ζέστη και την δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο, η αίθουσα της Ελιάς γέμισε με κόσμο όλων των ηλικιών. Την υποψήφια Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν στην πόρτα ο Αντώνης Μαρκούλης και η Φρόσω Καρασαρλίδου, δύο στελέχη που στηρίζουν την υποψηφιότητά της. Παρόντες ήταν πολλά στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι πολιτεύτριες Βαρβάρα Σαράντη, Πολυτίμη Σαζακλίδου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριάκος Θεοδωρίδης, Κώστας Τροχόπουλος και Πετρίνα Μουχτάρη.

Η Έφη Αχτσιόγλου ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακή, πρόσχαρη και βγήκε φωτογραφίες μ' όλο τον κόσμο. Αν και δεν δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, έδωσε τον λόγο στον κόσμο και άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις τους. 

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε ένα σχόλιο κάποιου ομιλητή που με αυστηρό ύφος τόνισε πως: «εμείς δεν είμαστε τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ» (μια ατάκα που φέρεται να ειπώθηκε από τον σύζυγό της Δημήτρη Τζανακόπουλο στην Κουμουνδούρου), φέρνοντας σε εμφανή αμηχανία και δύσκολη θέση της κ. Αχτσιόγλου, όπως επίσης και μια ερώτηση που αφορούσε την υπερπροβολή της από τα Μ.Μ.Ε. 

Η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στις δύο ερωτήσεις τοποθετήθηκε χωρίς φόβο, αλλά με... πάθος! Στην πρώτη περίπτωση ξεκαθάρισε πως στο κόμμα είναι όλοι ίσοι, δεν περισσεύει κανείς και ότι και δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι. Στην δεύτερη περίπτωση ήταν κάθετη σε ζητήματα ηθικής και υποστήριξε πως δεν έχει αλλάξει και ούτε θα αλλάξει στο μέλλον. «Θα δείτε και μετά τις εκλογές πως θα μεταχειρίζονται τα Μέσα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η συζήτησε κράτησε για πάνω από δύο ώρες, ενώ η κ. Αχτσιόγλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην καταγωγή της. Όπως ανέφερε, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη τα Γιαννιτσά και δεν προέρχεται από κάποιο πολιτικό τζάκι, ούτε έχει συμφέροντα από πίσω της που την στηρίζουν.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως το πολιτικό θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει... Σε λιγότερο από 40 ημέρες θα στηθούν κάλπες σ' όλη την Ελλάδα, με τα μέλη και τους φίλους να ψηφίζουν για τον επόμενο αρχηγό. Προς το παρόν οι υποψήφιοι, εκτός από την Έφη Αχτσιόγλου, είναι ο Νίκος Παππάς, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Στέφανος Τζουμάκας, ενώ γρίφος παραμένει μέχρι στιγμής τι θα αποφασίσει ο Παύλος Πολάκης.

12 σχόλια:

  1. Όλοι περιμένουν να βγει πρόεδρος και μετά να αρχίσουν τα πανηγύρια εναντίον της.
    Θυμηθείτε τι σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς μετά τον Τσίπρα δεν υπάρχει ηγέτης και η Αχτσιόγλου είναι η χειρότερη επιλογή. Μη βιάζεστε να με κρίνετε, ένας συριζαίος είμαι κι εγώ, που βλέπω τα πράγματα χωρίς παρωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε μου, δεν μου έμεινε στομάχι. Αυτό το "συριζαίος χωρίς παρωπίδες" ήταν ότι καλύτερο έχω διαβάσει!

      Διαγραφή
    2. Αν ήσουν Συριζαιος χωρίς παροπίδες, θα είχες σταματήσει να είσαι Συριζσίος μετά την Κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα ΝΑΙ ΟΧΙ, και τη διαπραγμάτευση με την τρόικα, μετά το τρίτο μνημόνιο που δεν θα υπογράφατε ποτέ, μετά το κλείσιμο των τραπεζών, μετά τη διάλυση της μεσαίας τάξης , μετά τη διπλή πολύ μεγάλη αποτυχία στις εκλογές και το φτύσιμο που τρώγατε αλλά νομίζατε ότι βρέχει,και την προδοσία του πρώην αρχηγού σας που σας άφησε δύο μήνες πριν τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές διαλυμένους.
      Τώρα πως εσύ χωρίς παροπίδες εξακολουθείς να βλέπεις τον φυγά Τσίπρα ως ηγέτη είναι ένα παράδοξο. Μήπως τελικά τις φοράς αλλά τις έχεις συνηθίσει τόσο που νομίζεις ότι δεν φοράς;

      Διαγραφή
    3. Στον 3:01α) Το όχι ναι,πήγε Βρυξέλλες με όχι όχι και ο σακάτης,χιτλερικος του δήλωσε ναι ναι ή οξω από Ε.Ε. επέλεξε ναι μήπως ήθελες έξω; δεν νομίζω,δεν ήταν στο χέρι του το φέσι μέχρι τον αστράγαλο, κολωτουμπα ναι,αναγκαία ναι.β) κλείσιμο τράπεζες Στουρνάρας, Σόιμπλε,Λαγκάρντ,Ε.Κ.Τ. επιλογή Τσίπρα σίγουρα όχι,ποιος φταίει; αυτοί που έφτασαν το φέσι στο πάτωμα.,χρωσταγαμε σε όποιον ομιλούσε οποιαδήποτε γλώσσα. γ) όντως τη μεσαία τάξη την ρήμαξε,αλλά του ζηταγαν πλεονασμα άπειρος πηρε από όπου μπορούσε γιατί το κεφάλαιο ήταν στο απυρόβλητο,κάθε προσπάθεια έφερνε νέα προβλήματα,άφησε όμως επίσημα 37δις του Κούλη πόσα του μείναν.δ) Πήρε ένα κόμμα 3% και το πήγε 37% και 64%στο ΟΧΙ μετά από τρεις ήττες στην χειρότερη 18% έφυγε γιατί με το τωρινό αφήγημα δεν έπειθε. Προδότης για σένα ,για τους περισσότερους σωστός ,έφυγε χωρίς να κλέψει ,με ότι είχε με αυτά βγήκε,πάντα σε κάθε αλλαγή κυβέρνησης ακούγαμε για καμένη γη,άκουσες εσύ τιποτε τέτοιο τώρα; Ηγέτης ναι και εξηγώ,βάλε τον Κούλη στους Σπαρτιάτες και αν πάρουν 37% τότε είναι και ο Κούλης ηγέτης. Όσο για φτύσιμο και βροχή όταν εκτιθεσαι αυτό είναι επακόλουθο,πόσες φορές η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ,τους εφτυναν και νόμιζαν ότι εβρεχε,τελικά ποιος φορά παροπιδες,δεν θα επανέλθω απλά όλα αυτά μήπως και σε ξυπνήσω από τον φανατισμένο λήθαργο σου.

      Διαγραφή
  3. Αντε την επόμενη φορά που θα ερθει στη πολη μας ,ως πρωθυπουργός να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς Τσίπρα ένα κόμμα που θα συναγωνίζεται το ΚΚΕ για την 3η θέση στο Κοινοβούλιο. Αλέξη αφού δεν μπόρεσες να καθαρίσεις το κόμμα έφυγες από τα βαρίδια,πάρε μονοτον Παππά και στις επόμενες εκλογές κατεβα πάνω από 20% θα πάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Παππά τον καταδικασμένο;
      Σοβαρέψου ή πάρε τα χαπια σου.

      Διαγραφή
    2. Ποιος τον καταδίκασε; Και γιατί; Έκλεψε όχι,μειοδότησε όχι,κανάλι ήθελε να έχει ο σύριζα μήπως και κοντραρει την νουδου που είχε Σκάι,Αντ1, Σταρ, όπεν, Μέγα. Το ότι δεν τα κατάφερε είναι στα κατά του,αν δεν είσαι επιτελικός απατεώνας είναι τιμή να σε καταδικάζει ο φιλελεύθερος επιτελικός απατεώνας.

      Διαγραφή
  5. Για να την στηρίζει με υπερπροβολή το ''Πρώτο Θέμα'', καταλάβαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο αλλά ποια πολιτική θα ακολουθήσει , το 3% θα ακολουθήσει το ρεύμα ή το ρεύμα το 3%; Γιατί κατά τα φαινόμενα προς τα εκεί έχει τραβήξει. Όταν το κόμμα δέχεται διαρροή ψήφων προς την άκρα δεξιά , Μήπως πρέπει να αναθεωρηθουν κάποιες απόψεις; Μήπως ο χώρος του κέντρου είναι δεξαμενή που πρέπει να απευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ