Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παπαγιάννης και Μωϋσίδης στο ψηφοδέλτιο του Βοργιαζίδη

Δύο ακόμα υποψηφίους υποδέχθηκε στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής παράταξης «Δράση με Γνώση» ο επικεφαλής, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Πρόκειται για τους:

Ιωσήφ Μωϋσίδης: Κατοικεί στο Μακροχώρι. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Είναι μηχανικός αυτοκινήτων και διατηρεί τη δική του εταιρία. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει στόχο την προσφορά στην κατεύθυνση ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας.

Στέλιος Παπαγιάννης:
Κατοικεί στη Βέροια. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με τη διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Είναι γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Αυτοάμυνας. Παράλληλα, είναι ενεργός αθλητής του ju jitsu με κατακτήσεις μεταλλίων του αγωνίσματος σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

8 σχόλια:

  1. Φτάνει πια δεν θα χωράνε στο χαρτί του ψηφοδελτίου,ημαρτον, δουλειές δεν έχουν όλοι αυτοί,α ρε η καρέκλα τι κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε κανέναν και στο Χαλκιδη που ψάχνει άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δράση με γνώση, τελικά πάσχει μόνο στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παιδεια του η μορφωση του στα τεχνικα το ηθος του η καταγωγη(βεροιωτης γαρ)σου φαινονται τοσο λιγα και θεωρεις οτι πασχει απο δημαρχο ο συνδυασμος?

      Διαγραφή
  4. Το Μη χείρον Βέλτιστο αυτές οι εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικά πρόκειται για την χειρότερη δημοτική αρχή που έχει περάσει από τη Βέροια!! η πλήρης απαξιωση της πολης, μόνο να βολεύουμε τους κατάλληλους για να παίρνουμε ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μιλάμε για τά πιο αφοπλιστικά καί εύστοχα επιχειρήματα...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ