Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με φουλ ποντιακό πρόγραμμα «ζεστάθηκε» το 5ήμερο πανηγύρι της Πατρίδας


Σειρά απόψε έχουν Χαρά Βέρρα και Γιάννης
Καψάλης
Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουλίου 2023 το πενταήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.


Το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου, όπως κάθε χρόνο, ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής και Ταξιάρχη Μιχαήλ Πατρίδας, υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των νεοφανών μαρτύρων, Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης, τα οποία και θα παραμείνουν για προσκύνημα στον Ιερό Ναό, καθημερινά, από τις 07:30 έως και τις 23:00 έως και την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023 στις 21:00.


Τον κόσμο στο γήπεδο της Πατρίδας καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Καγκελίδης, καλώντας τους να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν κάθε βράδυ με το πλούσιο πρόγραμμα, ενώ πριν την έναρξη του προγράμματος, τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός, από τον εφημέριο του Ιερού Ναού της Πατρίδας, πατέρα Διονύσιο Συρόπουλο.


Η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων ήταν καθαρά ποντιακό, με δικά μας παιδιά, τους Κωνσταντινίδη, Καγκελίδη, Παπαδόπουλο στο τραγούδι και τους Κωνσταντινίδη, Χωραφαΐδη και Χαραλαμπίδη στη λύρα.


Όπως κάθε χρόνο, ο κόσμος μπορούσε να απολαύσει φρεσκοψημένα κρεατικά, άφθονη κρύα ρετσίνα, μπύρα και άλλα ποτά και άριστη εξυπηρέτηση από όλα τα μέλη και τους εθελοντές του Συλλόγου.

Το πρόγραμμα απόψε θα είναι δημοτικό-λαϊκό, με την Χαρά Βέρρα, τον Γιάννη Καψάλη και τον Γιάννη Τσίκο στο κλαρίνο να... «ανατινάζουν» το γήπεδο της Πατρίδας!

Δείτε φωτογραφίες και αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:






























3 σχόλια:

  1. Πρόεδρε το πανηγύρι φέτος πολύ φτωχό τι έγινε τέλος και η πατρίδα τέλος τα καλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η ποιότητα μαζεμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έχουν παραξηλώσει , εχθές μέχρι στον Προμηθέα η ηχορύπανση , δυο η ώρα το βράδυ , το ξεφτιλίσανε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ