Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όχι, δεν είναι σε Γαλλική εξοχή, αλλά στην Ημαθία!

Τέτοιες εικόνες, μόνο στην Γαλλία αντικρίζουμε. Εκτοντάδες οικογένειες, γονείς και μικρά παιδιά, ακόμα και ηλικιωμένοι άνθρωποι βρέθηκαν στον Άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα και συμμετείχαν ενεργά στις «Γιορτές Νερού». 

Μέσα στο βαθύ πράσινο, δίπλα στον δροσιά του ποταμού και με υπέροχες μουσικές μελωδίες, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Σαν να βρίσκεσαι στον Παράδεισο, μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο κόσμος έδειξε να το απολαμβάνει, όπως επίσης και τα μικρά παιδιά που έτρεχαν μέσα στην εξοχή. Πραγματικά, πρωτόγνωρες εικόνες για τα Ελληνικά δεδομένα...

Photo credits: Δημήτρης Κοντσίδης - Kώστας Χατζηστυλλής



















2 σχόλια:

  1. Πήγαμε Παρασκευή Σάββατο απο Βέροια.. Επίγειος παράδεισος!!! Ο Δήμαρχος της Βέροιας να τα βλέπει που δεν κάνει τίποτα στην βεροια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. veria ioulio 2023 -mono ta saloun k ta alaga eleipan=far west ,telika eimaste poly mprosa!VORGIATZIDI KANE ENA KOLYMVITIRIO
    XEIMERINO K KALOKAIRINO GIA TOUS POLITES SOZEIS TIN PARTIDA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ