Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ωχ, ωχ η μέση μου»: Πήγε να καταρρεύσει ο Κουτσούμπας στη Βουλή - Έτρεξε «σφαίρα» ο Βεσυρόπουλος

Έντονη αδιαθεσία ένιωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ βρισκόταν στο βήμα της Βουλής για την δευτερολογία του επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Eνώ εκφωνούσε την ομιλία του ξαφνικά αναφώνησε «ωχ, ωχ η μέση μου». και συνέχισε να μιλά, ενώ ένα λεπτό αργότερα αναφώνησε ξανά «η μέση μου» και σταμάτησε να μιλά. Αμέσως έσπευσαν βουλευτές από όλα τις πτέρυγες να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, o πρώτος που έτρεξε να τον βοηθήσει ήταν ο Βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλο. Αμέσως του έφεραν μια καρέκλα για να καθίσει.

Η συνεδρίαση διεκόπη για λίγα λεπτά και ξεκίνησε ξανά με τον κ. Κουτσούμπα να βρίσκεται ξανά στο βήμα της βουλής και τους βουλευτές από κάτω να τον χειροκροτούν.

Τι συνέβη με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και διεκόπη η συνεδρίαση στη Βουλή

Ηταν ένα πρόβλημα στη μέση του. Οπως ο ίδιος είπε ευτυχώς υπήρχαν πολλοί γιατροί στην αίθουσα και η διάγνωση ήταν άμεση, ήταν ένας έντονος σπασμός στη μέση. Με χιούμορ ο ίδιος, πριν συνεχίσει την ομιλία του είπε «δυστυχώς η συμβουλή να χάσω κιλά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε αυτά τα πέντε λεπτά».

11 σχόλια:

  1. Βεσυρόπουλος, και οι πρώτες πατερίτσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, ρε Κουτσούμπα! Η ζωή είναι σύντομη και μετά μας περιμένει η κρίση του Κυρίου. Οι βλακώδεις ιδεολογίες που ξεγελούν τους ανθρώπους και πνίγουν την θεία προέλευσή μας, δεν σώζουν την αθάνατη ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη μετάνοια δεν μπορεί κανείς να την προεξοφλήσει ή να την απορρίψει ως ενδεχόμενο. Συνεπώς, καλό είναι ο καθένας μας να προετοιμάζεται για την "καλή απολογίαν έναντι του φοβερού βήματος". Παρεμπιμπτόντως, διακρίνω και μια άλλη πτυχή κατάρτισης του Ελλάς Μακεδονία. Πέρα από τα εθνικοπολιτικά, διαθέτει και θεολογικές ανησυχίες.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι του κόμματος...

      Διαγραφή
    2. Εσύ έχεις? Που να βρεις χρόνο? Όλη μέρα σχολιάζεις ανώνυμα στο ίντερνετ.

      Διαγραφή
  4. Πέρα πέρα από κάθε αντιπαράθεση ας είναι καλά ο άνθρωπος περαστικά του και σύντομα να γίνει καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το πολύ κάθισμα,και το καλό φαγητό,δεν κινείται το άτομο,να χαλάσει η ζαχαρένια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπαρίσταμαι. Τόσα χρόνια στο γιαπί και στο χωράφι, θα έβγαζε και η μέση προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ ox aux η μέση Μαρινάκη χάνουμε μαρινακι σβηνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα πάει στη ταβέρνα με το Βαγγέλη μαρινακι και το Άδωνι και τα άλλα παιδιά και θα περάσει η μέσουλα με τα κοψιδακια και το κρασι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ