Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τις οικογένειές τους στη Βουλή για την Ορκομωσία οι βουλευτές Ημαθίας


Κοστούμια οι κύριοι, αέρινα φορέματα οι σύζυγοι και κόρες
Η ορκωμοσία των βουλευτών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, έγινε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου στη Βουλή. Μεταξύ αυτών και οι 4 βουλευτές Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Βασίλης Κοτίδης.

Οι βουλευτές μας προσήλθαν νωρίς το πρωί στη Βουλή, προκειμένου να πάρουν τη θέση τους στην Ολομέλεια για την ορκωμοσία που έγινε στις 11:00, συνοδευόμενοι από οικογένειες και φίλους. Με το πρωτόκολλο να προστάζει επίσημο ένδυμα, οι βουλευτές μας φόρεσαν σκούρα κοστούμια, «παίζοντας» με το χρώμα της γραβάτας.


Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος επέλεξε σκούρο μπλε κοστούμι με γραβάτα στο χρώμα της λεβάντας. Συνοδευόταν από την σύζυγό του Κατερίνα και την κόρη τους, οι οποίες επέλεξαν ανάλαφρα μακρυά φορέματα, μπλε η σύζυγος και μαύρο η κόρη, τα οποία συνδύασαν με nude πέδιλα.


Μαύρο κοστούμι επέλεξε ο Τάσος Μπαρτζώκας με μαύρη γραβάτα με λευκό πουά. Η σύζυγός του Έλλη επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με ιδιαίτερο σχέδιο στο σακάκι και γόβες στο χρώμα του πάγου. Ο υιός απλός, σικάτος και... άνετος, με μπλε βερμούδα, λευκό πουκάμισο με γιακά μάο και λευκά sneakers.


Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης επέλεξε επίσης ένα σκούρο μπλε κοστούμι και μπλε/λευκή γραβάτα, συνοδευόμενος από τα... κορίτσια του, την σύζυγό του Λίτσα και την κόρη τους. Η σύζυγος επέλεξε ένα φόρεμα σε ροζ χρώμα, με μαύρα πέδιλα και η κόρη επέλεξε ένα γαλάζιο παγετένιο μακρυμάνικο φόρεμα, επίσης συνδυασμένο με μαύρα πέδιλα.


Τέλος, το «πρωτάκι» της Βουλής, ο Βασίλης Κοτίδης της Ελληνικής Λύσης, επέλεξε ένα σκούρο μπλε κοστούμι με μωβ λιλά γραβάτα, ενώ συνοδευόταν από έναν φίλο του δικηγόρο.

Δείτε φωτογραφίες:








6 σχόλια:

  1. bravo verioti !! sta themata lifestyle eisai koryfi ! pali mas xalarwses kai gelase to xeilaki mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα καλά με τις γιορτές και τις εκδηλώσεις....Και μπράβο τους, και μπράβο μας....Με τη βενζίνη στα 2 ευρώ και το γάλα στο 2 ευρώ τι θα γίνει; ο κοσμάκης στην πραγματική ζωή βογγάει....Το καταλαβαίνει κανείς; Φωτιά είναι όλα...Ωραία τα ντυσίματα και μπράβο τους, αλλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απάντηση μόνο σε αυτά τα ερωτήματα;;;;; 41% Χ 2 = τσιμουδιά!

      Διαγραφή
  3. Με 40% στο μητσο τακη ,λιγα παθαμε και αξιζουμε τα χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρησιμοποιούσες από 2% και πάνω, του μυαλού σου και εσύ Μητσοτάκη θα ψήφιζες.

      Διαγραφή
    2. Ρε εκει!! ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και τιποτα αλλο, και μας εχουν πιει το αιμα !!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ