Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την Κυριακή 16/7 ο Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος Ξηρολιβάδου


Δηλώσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα 10/7
Ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας και την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας, διοργανώνουν τον 11ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου και του παιδικού Αγώνα 1500μ ηλικιών (7 ετών έως 15 ετών)

Τον αγώνα υποστηρίζουν ο συνεταιρισμός διαχείρισης συνιδιοκτησίας Ξηρολιβάδου, ο Π.Ο.Ξ. (Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου).

Ημερομηνία διεξαγωγής αγώνα 14χλμ: Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ώρα και τόπος εκκίνησης 14χλμ.: 9:15πμ από το κεντρικό πάρκο του χωριού Ξηρολίβαδο Βέροιας.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να έχει γίνει έως την Δευτέρα 10 Ιουλίου κάνοντας κλικ στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο εγγραφών Φόρμα συμμετοχής και συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής φόρμας.

Κόστος συμμετοχής του αγώνα. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ. Τα χρήματα θα κατατίθενται στη Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό με IBAN: GR75 0172 2430 0052 4308 5986 552 στο όνομα: ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ, θα πρέπει με την κατάθεση των χρημάτων να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας. Τυχούσα ακύρωση συμμετοχής έως την Δευτέρα 10 Ιουλίου στο e-mail του συλλόγου: syldrover@gmail.com

Δηλώσεις της τελευταίας στιγμής (την ίδια ημέρα) θα γίνουν δεκτές εφόσον δεν έχει υπερβεί ο αριθμός των 500 δρομέων και για περιορισμένο αριθμό, αλλά παρακαλούμε να μην το αφήσετε για την τελευταία στιγμή διότι θα δημιουργήσετε πρόβλημα στη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα των μικρών παιδιών θα γίνει το Σάββατο 15/7 μεταξύ 18:00 και 20:00 από το κιόσκι του πάρκου του Ξηρολιβάδου και την Κυριακή 16/7 Ιουλίου έως 45 λεπτά πριν την εκκίνηση από το ίδιο μέρος, υπογράφοντας οι γονείς υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν το παιδί τους να συμμετάσχει στον αγώνα και ότι έχει εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πριν από τη συμμετοχή τους λόγω και της ιδιαιτερότητας του αγώνα. Δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανέναν αθλητή/τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Οι συμμετέχοντες υπογράφουν «τσεκάροντας» κατά την ηλεκτρονική τους εγγραφή την υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ