Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα 24α Ακριτήδεια - Το «ευχαριστώ» των διοργανωτών

Μεγάλη είναι η ικανοποίηση από τη διοργάνωση των 24ων Ακριτηδείων στον Νομό Ημαθίας, τα οποία φέτος ήταν αφιερωμένα στην μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Από τις 4 ως τις 8 Ιουλίου, διεξήχθη το 24ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την ονομασία «24α Ακριτίδεια 2023», στις πόλεις Βέροια και Νάουσα. 

Πρόκειται για έναν «θεσμό» που καθιερώθηκε και καταξιώθηκε στη συνείδηση του εκπαιδευτικού κόσμου, αγκαλιάστηκε από την κοινωνία και αποτελεί κάθε χρόνο την κορυφαία διασυλλογική δραστηριότητα. 

Περιλαμβάνει ποδοσφαιρικούς αγώνες, Συγκεντρώνει συλλόγους εκπαιδευτικών από την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά με παράλληλες πολιτιστικές δραστηριότητες και επισκέψεις στους μνημειακούς χώρους της απαράμιλλης πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς.

Στο ευχαριστήριό της μήνυμα, η Επιτροπή Διοργάνωσης αναφέρει:

«Η Επιτροπή Διοργάνωσης των 24ων ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στους Πολιτιστικούς Συλλόγους Μικρασιάτες, Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας, Βεργίνα, στον Φώτη Πανανοπουλο και στην ορχήστρα ΜΕΛΟΡΥΘΜΟΙ που με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ανέδειξαν τα πολιτιστικά στοιχεία της διοργάνωσης».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ