Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτές είναι οι πρώτες κινήσεις για την επόμενη σεζόν στη «Βασίλισσα» - Δυνατά ονόματα στη λίστα

Μετά τη σιγή των προηγούμενων ημερών, η Βέροια επιστρέφει στο προσκήνιο! Ο Αχιλλέας μάζι με τον Κωνσταντίνο Μπίκα, εκτός απροόπτου, ετοιμάζονται να αναλάβουν τα ηνία της «Βασίλισσας» ξεκινώντας την προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας από τη Γ’ Εθνική.

Πέρα όμως από την αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, οι εξελίξεις τρέχουν, με τους ιδιοκτήτες της ομάδας να έχουν ξεκινήσει τις πρώτες κινήσεις, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε διοικητικό.

Διαβάστε τη συνέχεια και σχολιάστε στο sportsfan.gr

9 σχόλια:

  1. Οι μόνοι που ασχολείστε με την Βέροια είστε εσείς στον Βεροιώτη και ο Μπίκας. Καρφί δεν καίγεται του κοσμάκη ποιος θα αναλάβει, τι θα κάνει, τι θα πάρει κλπ, κλπ. Κοινώς χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε πες τα καλα τα λες αλλα τωρα δισβΣα ουτε ο μπικας θα ασχοληθει οποτε τοσες μερες πουλανε φουμαρα οι κυριοι εδω. Τι χασαμε σιγα τ αυγα.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΧΕΙ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ superlegue 1! Από της λαοφιλέστερες ομάδες τησ]ς επαρχίας είναι η Βέροια! Την μεγαλήτερη προσέλευση πέρσι η Βέροια την είχε! Πραγματικά δεν πρέπει να είσαι από Βέροια!

      Διαγραφή
  2. Επιστροφες....καταστροφες! Δεν το λεω εγω ο Πασχαλης Τερζης το λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει να πέσει μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατάμαυρο στον ανίδεο μάνατζερ

      Διαγραφή
    2. Ρε επίτηδες το κάμνετε; Δεν ειπαμε δεν θα λέτε για μαύρα; Αλλο χρώμα δεν εχει; Τα διαβάζει ο Ζαφείρς και αυτώνει. Μην είστε τέτοιοι ρε σεις.

      Διαγραφή
  4. Ενώ μέχρι τώρα με το Ζαφείρη και τους άλλους δεν είχαμε καταστροφές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο σανο ακομη σκοπευετε να ταισετε στους αναγνωστες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ