Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός Πυροσβέστης εν ώρα καθήκοντος


Απέραντη θλίψη επικρατεί στο Πυροσβεστικό Σώμα, έπειτα από τον θάνατο 55χρονου Πυροσβέστη στη Θεσσαλονίκη εν ώρα καθήκοντος.

Ο άτυχος Πυροσβέστης είχε μεταβεί μαζί με συναδέλφους του, το απόγευμα της Παρασκευής 7 Ιουλίου σε περιοχή του Ωραιοκάστρου, προκειμένου να επιχειρήσουν σε κατάσβεση φωτιάς στη Συμμαχική Οδό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο 55χρονος Θωμάς Παπαμάρκος, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια της κατάσβεσης και διακομίσθηκε στο 424 Γ.Σ.Ν. όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος Πυροσβέστης, φαίνεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ άλλες πληροφορίες θέλουν τον 55χρονο να χάνει τις αισθήσεις του και να χτυπάει στο κεφάλι κατά την πτώση. Οι αιτίες για τον θάνατο του Πυροσβέστη θα αποσαφηνιστούν έπειτα από την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει:

«Απογευματινές ώρες σήμερα, Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2023, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Παπαμάρκος Θωμάς του Γρηγορίου, ετών 55, μέλος πληρώματος πυροσβεστικού οχήματος του 2ου Π.Σ. Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ