Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια: Μπαίνουν στα «πιτ» οι υποψήφιοι - Τελευταία στάση, πριν την τελική ευθεία

71 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές και ο αγώνας των υποψηφίων (δήμαρχοι, περιφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι) συνεχίζεται... Ήδη, κάποιοι έχουν ξεκινήσει δυναμικά τον προεκλογικό τους αγώνα (δεν έχουν αφήσει εκδήλωση που να μην έχουν πάει), ενώ κάποιοι άλλοι, ακόμα προετοιμάζουν την στρατηγική που θα ακολουθήσουν. 

Σε κάθε περίπτωση, έντονη κινητικότητα θα υπάρξει μετά τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς από 1 Αυγούστου έως 15 Αυγούστου, εκτός ότι δεν γίνονται εκδηλώσεις και πανηγύρια, στη Βέροια δεν κυκλοφορεί ψυχή! 

Ευκαιρία λοιπόν για κάποιους να ξεκουραστούν, να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να οργανώσουν καλύτερα το πλάνο τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως για δύο μήνες θα ζήσουμε πολύ έντονα τις εκλογές. Γιατί η μάχη θα είναι σκληρή και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Ειδικά για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους!

6 σχόλια:

  1. Μετά τα πανηγύρια και τις φωτογραφίες καλό θα ήταν να ακούσουμε και να διαβάσουμε το όραμα και των υποψηφίων για το τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη, όποιος δεν έχει όραμα μπορεί να πει ένα τραγουδι;
      Ο Δήμαρχος μας που δεν τραγουδάει (από σεμνότητα ), μπορεί να πει ένα ποιημα;

      Διαγραφή
  2. Πάντως, θα πρέπει οι υποψήφιοι να βάλουν στην ατζέντα τους τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής μας. Αν δεν τους αφορούν αυτά τα θέματα, ας μην ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση ! Ας κάνουν κάτι άλλο ! Αυτό ισχύει και για τους νυν δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητα αν θα ξαναβάλουν υποψηφιότητα ή όχι, και από οποιαδήποτε παράταξη κι αν προέρχονται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ μιλάμαι για πάνω από 600 υποψήφιους , θα πέσει πολύ χρήμα στην αγορά , ανάπτυξη το λένε , μαγιά έχει ο Δήμος , μάλλον έκανα λάθος ....."Καρέκλα" .........καλό αγώνα τότε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι 40. Ελπίζω όταν γεράσω να κολυμπάω στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Βέροιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ