Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μίλησαν για επιχειρηματικότητα, μπάλα και πολιτική

Μπορεί η Βέροια να έχει δεχθεί την επέλαση του καύσωνα, ωστόσο μια βόλτα τις πρωινές ώρες και ένα καφεδάκι μέσα στην «καρδιά» της Αγοράς επιβάλλεται. Kαι ειδικά από ανθρώπους που βρίσκονται σε καθημερινή βάση στην πιάτσα της Βέροιας.

Νίκος Ορδουλίδης, Δημήτρης Φουρκιώτης, Σάββας Ιωσηφίδης και Μάκης Θεοδωρίδης «συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω» στις «Camares» να συνομιλούν τόσο για τις επιχειρηματικές εξελίξεις στην Ημαθία, όσο και για τη μεγάλη τους αγάπη, το ποδόσφαιρο. 

Απο το μενού της συζήτησης δεν θα μπορούσε να λείπει και η πολιτική, μιας και σε λιγότερο από 100 ημέρες θα έχουμε δημοτικές εκλογές, με τον Δημήτρη Φουρκιώτη να κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

6 σχόλια:

  1. Μπράβο . Μπόρεσαν και συνεννοήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, αναμένουμε αύριο πως θα ανοίξουν τα χρηματιστήρια, τι μεταγραφές θα γίνουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και φυσικά τις συμφωνίες στα Ελληνοτουρκικά και το Ουκρανικό.
    Μόνο πες τε τους να κάνουν πιο συχνά τέτοιες συναντήσεις για να λύνουν προβλήματα και να δίνουν γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπουδαίο γεγονός αυτή η συνάντηση στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια και τα ίδια! Το γραφικό αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπάλα πολιτική μιλήσανε σοβαρά ρε νομίζετε μας νοιάζει αυτοί δεν ξερούν τ σχήμα έχει η μπάλα ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ