Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Μετωπική σύγκρουση ΙΧ στην Πιερίων

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην οδό Πιερίων της Βέροιας, εκεί όπου δύο οχήματα ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, δύο επιβατικά οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο μόνο για υλικές ζημιές. 

Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.



12 σχόλια:

  1. ΟΔΟ ΠΙΕΡΙΩΝ = ΕΓΝΑΤΊΑ ΟΔΌ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ!!!
    Ούτε διαβάσεις ούτε όριο ταχύτητας δεν τηρούν!!
    Σταμάτα 1 στη διάβαση και βγάνει ο άλλος από πίσω για προσπέραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου έχει συμβεί ουκ ολιγες φορές... κυρίως εκει στο γαλανη στη διάβαση... σταματαω και με προσπέρασε ταξι... και καπακι ακομα ενας πισω απο το ταξι... ας μη μιλήσουμε και για τους Valentino Rossi των dilivery...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο αυτό αλλά παρκάρουν αντίθετα και όταν βγαίνουν μπαίνουν στο αντίθετο και τωρα στενεψαν το κομμάτι εκεί στου Γαλάνη δήθεν για το σχολείο εκεί ο θεός να φυλάξει όταν αρχίσουν τα σχολεία θα έχουμε θέμα, τώρα για το τρακάρισμα απο τις φωτογραφίες που είδα φταίει αυτός που βγήκε όπως είπα παραπάνω από αντίθετο παρκάρισμα, αυτά να τα βλέπει η τροχαία διότι είναι παρανομία το αντίθετο παρκάρισμα και αυτό συμβαίνει σε όλους τους δρόμους της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους ντελιβεραδες καλό είναι να το επιληφθεί η τροχαία διότι το έχουν παρακάνει με τις σφήνες και τα ανάποδα προσπερασματα και όταν χτυπιέται κάποιος απ'αυτούς λένε ωχ τον καημένο, άσε που μπαίνουν σε μονόδρομους μετά λένε για τον τροχονόμο που γράφει τα μηχανάκια καλά να τους κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι θέλετε έναν τροχονόμο κάθε δέκα μέτρα για να μην κάνετε όλες τις μ@λ@κίες πιθανές και απίθανες όταν πιάνετε το τιμόνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ξεκινησει ποτε η αστυνομια να κανει αλκοτεστ ή θεωρειται απάνθρωπο στην περιπτωση ατυχηματος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης η τροχαία να δει το θέμα μαυτούς που παρκάρουν για να αγοράσουν το κακάο καφεδάκι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σταματήσουν επιτέλους οι αναστροφες επί της Πιερίων, τα αντίθετα παρκαρίσματα, τα διπλό παρκαρίσματα στα καφέ και όχι μόνο, στη διασταύρωση λαδομυλοι Πιερίων παρκάρουν στην λωρίδα που έγινε διαπλάτυνση του δρόμου..ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναστροφες και αντίθετο παρκάρισμα γιατί δεν κυνηγάει η τροχαία της Βέροιας? Γιατί πρέπει κάποιος να περάσει στο αντίθετο ρεύμα εκεί στην Πιερίων για να βάλει καύσιμα ή να παρκάρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τροχαία????Στο στενό που κατεβαίνει στην Πιερίων πριν το σημείο του ατυχήματος σε περίπτωση που κάποιος θέλει να στρίψει αριστερά δεν έχει ορατότητα επειδή όλοι σταθμεύουν για το καφεδάκι τους στο καφέ που υπάρχει (Πολλές φορές έχω δει και περιπολικό να έχει σταθμεύσει)...Αν πας να βγεις και σε χτυπήσει κάποιος θα φταις κιόλας γιατί έχεις STOP...Αυτά για την τροχαία

      Διαγραφή
  10. Την οδηγηση με την επηρεια αλκοολ στην δευτερη φορα της παραβασης να παρετε το διπλωμα του οδηγου και την αδεια για 5 χρονια. αν εντοπιστει να οδηγει χωρις διπλωμα και αδεια κατασχεστε το αμαξι με τις πινακιδες για 5 χρονια. Στην πρωτη φορα ξερουμε οτι ειναι στερηση διπλωματος για 6 μηνες και προστιμο 700 ευρω. Το ιδιο θα θελαμε να κανετε ακομη κι αν ο οδηγος κανει χρηση κινητου τηλεφωνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πιεριων απεραντο ΠΑΡΚΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ