Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με τον Πρέσβη της Αμερικής συναντήθηκε ο Τσαλουχίδης

Mια πολύ σημαντική συνάντηση είχε ο Γιώτης Τσαλουχίδης στην Χαλκιδική. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Βέροιας βρέθηκε με τον Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη 
στην Φούρκα που βρίσκεται στο πρώτο πόδι. Οι δύο άντρες τα είπαν σε φιλικό επίπεδο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το «μενού» της συζήτησης. 

Ο Γεώργιος Δημητρίου «Τζορτζ» Τσούνης είναι Aμερικανός ελληνικής καταγωγής δικηγόρος και επιχειρηματίας, που υπηρετεί ως Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, από τις 10 Μαΐου 2022. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στις 8 Οκτωβρίου 2021, προτάθηκε από τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ως υποψήφιος για το αξίωμα του πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα. Η υποψηφιότητά του, εγκρίθηκε από τη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών στις 10 Μαρτίου 2022.

6 σχόλια:

  1. Ανατριχιασα απο τη συγκινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί ακριβώς συζήτησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσουνης Ελληνικής καταγωγής ο πρέσβης....απο αυτούς να φοβάσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να συζητάς, λιγο το κακο. Οταν αρχιζουν οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις τοτε αρχίζει το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανωριμότητα στο μεγαλείο της.
    Σαν τα μικρά παιδάκια.
    Συνάντησε τυχαία στον δρόμο τον πρέσβη, και παρακάλεσε για μία φώτο για να προβληθεί και αυτός.
    Αυτή είναι η κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μαθαίνουν όλοι οι "ΑΠΙΘΑΝΟΙ", που δεν μπορούν ούτε με τον περιπτερά της γειτονιάς τους να κλείσουν ραντεβού: Ο πρέσβης συνάντησε τον Γιώτη και ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του, για να έχει στο προσωπικό του άλμπουμ στιγμιότυπο με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος που πήγε πρώτη φορά σε μουντιάλ. Ταγάρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ