Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρκούλης για συνδιοίκηση Βοργιαζίδη - Μπατσαρά και την... κατά λάθος ανακοίνωση Παυλίδη


Τη συνδιοίκηση Βοργιαζίδη - Μπατσαρά, αλλά και στην... κατά λάθος ανακοίνωση του Παύλου Παυλίδη πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, σχολίασε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας ο Αντώνης Μαρκούλης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη», ανέφερε συγκεκριμένα:

«Δεν ξέρω αν η "ΠΡΩΤεύουσα Πόλη" της Μπατσαρά, είτε οι "Συνδημότες" του Παυλίδη, είτε κάποια άλλη παράταξη, είχαν ως στόχο στις εκλογές του 2019 να συγκυβερνήσουν την επόμενη μέρα με την πρώτη παράταξη. Δεν ξέρω επίσης αν οι ψηφοφόροι ήξεραν ότι μετά τις εκλογές θα υπάρξει συνύπαρξη με άλλες παρατάξεις που ευαγγελίζονταν διαφορετικά πράγματα αλλά βρέθηκαν στη θέση της συνδιοίκησης εκμεταλλευόμενες την απλή αναλογική.

Και να απαντήσουν στους ψηφοφόρους, αν όταν ζητούσαν την ψήφο, την ζητούσαν για να την εξαργυρώσουν για μια θέση αντιδημάρχου ή μια θέση προέδρου στη διοίκηση ενός νομικού προσώπου».

Τέλος, σχολιάζοντας την πρόσφατη, ανεπίσημη και... κατά λάθος όπως την χαρακτήρισε, αποκάλυψη του Παύλου Παυλίδη (δείτε εδώ σχετικά) ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος (αν και δεν τον ονομάτισε), ο Αντώνης Μαρκούλης είπε πως τέτοιες ανακοινώσεις πρέπει να γίνονται στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου και όχι σε πλατείες και άλλου είδους συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις.

2 σχόλια:

  1. Αντωνάκη πες αλεύρι Ο Μητσοτάκης σε γυρεύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανες ότι ηταν δυνατόν για να καταλήξεις στο πολιτικό περιθώριο. Πολύ φοβάμαι ότι δεν υπάρχει πλέον πολιτικός ρόλος για τη συνέχεια, εκτός ίσως από το Δημοτικό Συμβούλιο, αν σου το επιτρέψει ο Θεόφιλος, ή ο κάθε Θεόφιλος.
    Λυπάμαι πολύ, αλλά όλες οι επιλογές, εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ