Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε τη Βέροια με τις επιτυχίες του ο τεράστιος Γιώργος Μαργαρίτης!

Συγκίνηση στο αφιέρωμα στους Ημαθιώτες επαγγελματίες οδηγούς

Τα είχε όλα και ήταν άκρως απολαυστική η εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας... ένα αφιέρωμα στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές της Ημαθίας, με επίτιμο καλεσμένο τον μοναδικό ερμηνευτή, Γιώργο Μαργαρίτη.

Το βράδυ του Σαββάτου (8/7), πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το αφιέρωμα στους Ημαθιώτες επαγγελματίες οδηγούς, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών.

Αυτή τη φορά, ο καιρός συνεργάστηκε και έδωσε την ευκαιρία στο κοινό της Ημαθίας, να απολαύσει, τόσο τις τιμητικές βραβεύσεις, όσο και τον Γιώργο Μαργαρίτη, εντελώς δωρεάν, στην πλατεία Ελιάς. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και συμμετείχαν Αυτοκινητιστές, η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας και το ΚΤΕΛ Ημαθίας.

Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαΐτζίδη, του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα και του Περιφερειακού Συμβούλου Στέργιου Μουρτζίλα. Ακολούθησαν απονομές τιμητικών διακρίσεων σε εκπροσώπους Φορέων, Σωματείων και Συλλόγων Αυτοκινητιστών και προβολή σύντομου αφιερώματος στους αυτοκινητιστές της Ημαθίας, πριν τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη.

Τιμήθηκαν οι οδηγοί του ΕΚΑΒ, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, των αστικών και υπεραστικών γραμμών, βαρέων οχημάτων, τουριστικών πρακτόρων, ταξί, αγωνιστικών οχημάτων κ.α. Εμβλητικοί χαρακτήρες των δρόμων βρέθηκαν επί σκηνής και προσφέραν λίγη από την πλούσια εμπειρία τους. Τον συντονισμό ανέλαβε η Κωνσταντίνα Παυλίδου.

Η συγκίνηση έδωσε τη «σκυτάλη» στο κέφι, με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη. Το μουσικό σκέλος της εκδήλωσης άνοιξαν η Κατερίνα Στεφάνου και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, οι οποίοι ερμήνευσαν φημισμένα ελληνικά κομμάτια και καταχειροκροτήθηκαν. 

Έφτασε η ώρα του Μαργαρίτη, ο οποίος με το χιούμορ του και το μοναδικό του στυλ, ξεσήκωσε με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του τον κόσμο της Βέροιας, ο οποίος κατέκλυσε την πλατεία. Μάλιστα, ο τραγουδιστής τιμήθηκε από την Περιφέρεια, δια χειρός της κ. Λίνας Τουπεκτσή, ενώ συνομίλησε και με τον Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Καλαϊτζίδη.

Δεδομένο ήταν ότι τα ζεϊμπέκικα δε θα λείπανε, με τους πιο τολμηρούς να «μαγνητίζουν» τα βλέμματα με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:












































































































































6 σχόλια:

  1. Άρχοντας τα λόγια είναι περιττά, υπέροχος μπράβο του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΜΕΓΑΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαϊδουρογκαρίδες μεχρι και μετά τα μεσάνυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ενοχληθηκατε μερικοί δεν κοιμηθήκατε ,μια χαρά να μην τρέχουμε στο Άλσος Παπάγου,όταν ερχεται ένας τραγουδιστής η τραγουδίστρια,πιο συχνά μέσα στην πόλη η Ελιά, τέλεια ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα παρκάκι αναψυχής (κακόγουστο) έχει η Βέροια , και αυτό το κλείνουν για συναυλίες που δε θα θυμάται ποτέ κανείς μετά από ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραία να γίνονται συναυλίες και στην Ελιά, υπάρχει πρόβλημα,;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ