Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στάση» στο Ρολόι έκαναν κλασικά, αγωνιστικά, βέσπες και vintage βανάκια


«Οι δρόμοι του Μεγαλέξανδρου» πέρασαν από την Βέροια
Μια μοναδική Κυριακάτικη εξόρμηση διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας, με αφορμή τους εορτασμούς των 50 ετών από την ίδρυσή της. 


Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, διοργάνωσε τους «Δρόμους του Μέγα Αλέξανδρου», μια μαγευτική διαδρομή με οδήγηση, ξενάγηση και γεύσεις, στην οποία συμμετείχαν οδηγοί αυτοκινήτων και μηχανών από για αυτοκίνητα και μηχανές, με αφετηρία την Βεργίνα και προορισμό τη Νάουσα.


Το ραντεβού δόθηκε στο Μουσείο της Βεργίνας, όπου οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στον χώρο και από εκεί ξεκίνησαν προς την Βέροια. Αγωνιστικά, κλασικά, vintage βανάκια, βέσπες και όλων των τύπων αυτοκίνητα και μηχανές, αφού διέσχισαν την πόλη, έκαναν στάση στην πλατεία Ωρολογίου, όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας Γιώργος Λαζός και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, που απηύθυναν χαιρετισμό.

Παρόντες και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.


Παράλληλα, τα μέλη της Λέσχης Αυτοκινήτου κέρασαν τους συμμετέχοντες ρεβανί, κομπόστα ροδάκινο και δροσερό νερό, όσο οι περαστικοί βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα οχήματα.

Λίγο αργότερα, τα οχήματα αναχώρησαν προς Νάουσα, για ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Νυμφαίο, στάση στη Νάουσα και τελικό προορισμό των Γιαννακοχώρι και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη για ξενάγηση και γευσιγνωσία.

Δείτε φωτογραφίες:



































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ