Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπερά μαλλιά με τα φυσικά προϊόντα της Herbstore.gr

Λάδια για την φροντίδα των μαλλιών και την ενίσχυση της τρίχας!
Τα φυτικά έλαια έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή για τη χρήση τους στη φροντίδα των μαλλιών τα τελευταία χρόνια. Αυτό συμβαίνει, καθώς προσφέρουν πλούσια θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην ενυδάτωση, την προστασία και την ενίσχυση της τρίχας. Η Herbstore.gr με μία μεγάλη γκάμα βοτάνων και εμπειρία στον τομέα της παραγωγής φυτικών προϊόντων, φροντίζει για σας, και την ποιότητα της τρίχας και σας προτείνει:

Αμυγδαλέλαιο



Το αμυγδαλέλαιο είναι θεραπευτικό για τα μαλλιά. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ενυδατώνει και απαλύνει την τρίχα. Είναι χρήσιμο για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ενισχύει την τριχοφυΐα, προστατεύει από το σπάσιμο και βελτιώνει την υφή των μαλλιών. Χρησιμοποιείται εύκολα και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση καθώς σας βοηθά να αποκτήσετε λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Αργκάν

 Το έλαιο αργκάν προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου αργκάν και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε. Βοηθά στην ενυδάτωση των μαλλιών, στην επιδιόρθωση της ταλαιπωρημένης τρίχας και στην προστασία από τη θερμότητα και τη βλαβερή ακτινοβολία UV.

Αβοκάντο

 Το λάδι αβοκάντο είναι ένα θαυματουργό προϊόν για τα μαλλιά. Ανανεώνει, θρέφει και ενυδατώνει την τρίχα, αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και απαλά. Η πλούσια σύνθεσή του σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και την πυκνότητά τους. Το έλαιο αβοκάντο επίσης βοηθά στην αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης τρίχας και στην επούλωση των χωρισμένων άκρων. Είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσδίδοντάς τους ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Με την τακτική χρήση, το λάδι αβοκάντο δίνει στα μαλλιά υγιή όψη, ελαστικότητα και επαναφέρει τη φυσική τους λάμψη.

Τζοτζόμπα


Το Λάδι Τζοτζόμπα ΒΙΟ είναι ιδανικό για τη θεραπευτική φροντίδα των μαλλιών. Απορροφάται εύκολα και χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, προσφέροντας ενυδάτωση και προστασία. Η χημική του δομή το καθιστά παρόμοιο με το σμήγμα του δέρματος, ενισχύοντας την ελαστικότητα και λείανση. Επιπλέον, προστατεύει από εξωτερικές επιρροές και δημιουργεί φυσικό αντηλιακό. Το έλαιο τζοτζόμπα είναι επίσης ιδανικό για μείγματα ελαίων και αρωμάτων λόγω της ουδέτερης γεύσης του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα έλαια για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Το Λάδι Τζοτζόμπα ΒΙΟ είναι η ιδανική επιλογή για φυσική και θεραπευτική περιποίηση των μαλλιών σας.


Περισσότερα προϊόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο κατάστημα της εταιρείας Κεντρικής 71 Βέροια, στο E-shop καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.



☎ +30 23310 62472,

+30 2331 502 411,

+30 698 5729561

Herbstore.gr

Κεντρικής 71 Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ