Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξηρολιβαδιώτικος χαμός στο γλέντι για τον Προφήτη Ηλία

Ξεσηκώθηκε το Ξηρολίβαδο το βράδυ της Τετάρτης 19/7, στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που στήθηκε στο κέντρο του χωριού. Το πανηγύρι για τη γιορτή της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία και το καθιερωμένο γλέντι που διοργανώνεται εκεί κάθε χρόνο, τράβηξε και φέτος πολύ κόσμο. 

Δεκάδες Ξηρολιβαδιώτες αλλά και εκατοντάδες επισκέπτες από τη Βέροια και τις γύρω περιοχές ανέβηκαν στο ορεινό χωριό του Βερμίου για φαγητό, ποτό και χορό.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας γλέντησαν μέχρι αργά το βράδυ, ενώ η νεολαία για μια ακόμα φορά έδωσε το πιο δυναμικό παρών, με χορό ανάμεσα στα τραπέζια και το δρόμο, υπό τους ήχους της Βλάχικης ορχήστρας.

Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι της Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Αλέκος Τσαχουρίδης.











11 σχόλια:

  1. Βλάχοι β' κατηγορίας, γιατί σαν τους Σελιώτες δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζηλεύετε γιατί είστε τσιγκουνιδες,της Παναγίας σερβίρετε φασολάδα,την επόμενη τα κρέατα τα τρώτε μόνοι σας,α από δω.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς από αυτούς που βλέπω κανείς δεν είναι από το Ξηρολίβαδο , επισκέπτες είναι....πολιτικοί & ορχήστρα...... όσο αναφορά στο σχόλιο " Βλάχοι β' κατηγορίας".......φίλε θα πρέπει να είσαι πολύ αλητόπαιδο να εκφράζεσαι έτσι......κακώς ο βεροιώτης το δημοσιεύει το σχόλιο.....Τεό !

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ μόνοι σας τα λέτε, δεν σας φταίει κανείς.

      Διαγραφή
    4. Τεό εσύ να κάνεις παρέα με τον Θεόδωρο και να σχολιάζετε τα πάντα για να γελάμε και λίγο.

      Διαγραφή
    5. Τι Α και Β κατηγορίας; Όλοι τα μούτρα έχουν! Βλάχος και καλός δεν γίνεται!

      Διαγραφή
    6. Δυστυχώς λυπάμαι φίλε της "20 Ιουλίου 2023 στις 7:41 μ.μ.", δεν μπορεί να γελάς πιο πολύ από εμένα , αφού με ξέρεις , σταμάτα να σχολιάζεις !

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΛΙΩΤΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που οι Σελιώτες υποτιμούν τους Ξηρολιβαδιώτες είναι τραγικά αστείο. Οι βλάχοι των πραγματικά πλουσίων βλαχοχωρίων θα κουνάνε απογοητευμένοι το κεφάλι τους με τα γραφόμενα εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΔΡΟΣΟΥΛΑ , ΣΟΥΒΛΑΚΙ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ, ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ,ΚΙ ΟΥΤΕ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΜΑΙ...ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠ ΑΛΛΟΥ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΛΠ ΡΑΝΤΕΒΟΥΣΤΟΕΠΟΜΕΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό το σχόλιο πρέπει να μείνουμε όλοι!!! Καλή αντάμωση και σε αλλά πανηγύρια συγχαρητήρια στους μουσικός που τιμούν την ελληνική παράδοση.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ