Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σφοδρή κριτική της Γιωτάκη στους Βουλευτές της ΝΔ: «Περιφέρονται στην Ημαθία ως celebrities»

Έντονη πολιτική κριτική προς τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της Ημαθίας, αλλά και στους τρεις πολιτευτές έκανε η Φανή Γιωτάκη. Η πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ήταν η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς απέσπασε χιλιάδες σταυρούς, ζήτησε από τους Βουλευτές να επιλύουν τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και όχι να συμπεριφέρονται ως celebrities. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή της:

«Καλές και άγιες οι περιοδείες και οι επισκέψεις των βουλευτών και πολιτευτών της ΝΔ σε πολιτιστικά δρώμενα στην Ημαθία, αλλά αναρωτιέμαι πέρα από τα τσιμπούσια και τη λαχειοφόρο αγορά το προγράμμα περιλαμβάνει κάποιους είδους ζύμωση για τα προβλήματα που χειμάζουν την κοινωνία ακόμα και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι διάφοροι πολιτιστικοί φορείς;

Οι πρόσφατες εκλογές έκριναν ότι η κυβέρνηση έχει ισχυρή εντολή και οφείλει να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια,την αδυναμία εργαζομενων και αγροτών να βγάλουν το μήνα, την κλιματική κρίση κτλ.

Για αυτά τα ζητήματα γίνονται παρεμβάσεις από τα κυβερνητικά στελέχη ή αρκούνται στο να περιφέρονται ως celebrities;

34 σχόλια:

  1. Ποια είσαι εσυ η Γιωτακη που μιλάς για τρεις βουλευτές που ο πρώτος πήρε 20000 χιλ σταυρούς ο.δεύτερος 13000 χιλ και ο τρίτος 12500 δηλαδή όλος κόσμος τους ψήφησε για άξιους στην πολιτική κυρία άγνωστη καλά είναι να σέβεστε αλλά τόσο αξία είχες τόσους σταυρούς πήρες και η ντροπη ντράπηκε με σένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι ξέρουμε πως παρθηκαν αυτοί οι σταυροί!
      Μεταθέσεις στο στρατό και γενικά στο δημόσιο διευκολύνσεις και τάξιμο θέσεων !

      Διαγραφή
    2. Σώπα ρε φίλε τόσες μεταθέσεις έγιναν τόσα πράγματα...άκουσε να σου πω ι κόσμος εκτίμησε την κυβέρνηση που εκλέχθηκε γιατί παρήγε έργο στην πιο δύσκολη περίοδο... COVID...εγώ προσωπικά ψηφίζω αριστερά αλλά τα λεφτά που έχω πάρει από την ΝΔ στην περίοδο του COVID δεν τα έχω δει 25 χρόνια που έχω μαγαζί...να λέμε και αλήθειες!!

      Διαγραφή
    3. Ρε φίλε/η τους ψήφισαν 29.000απο τις 145.000 που έχει ο Νομός ανθρώπινες ζωές,δηλαδή όλος ο κόσμος είστε εσείς οι 30χιλ και μιλάς για σεβασμό και ντροπή? Αμυαλο στρουφακι.

      Διαγραφή
    4. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΡΙΤΩΝ ; ΛΕΩ ΕΓΩ...

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους σταματείστε τις ξένες λέξεις , ενώ έχουμε αντίστοιχες στα ελληνικά..........διασημότητα αποκτάμαι όλοι μας......κουλτουριάρηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά , άκου το πολιτικό ψώνιο εκφράζετε ως celebrities διάσημη , κάνει και κριτικές .......

      Διαγραφή
    2. Κι εσείς ως ελληνολάγνος, όμως, προσέξτε λίγο την ορθογραφία σας! ΑποκτάμΕ!

      Διαγραφή
  3. Πάνε κούκλα μου να φτιάξεις κανένα φαγητό και άσε τις πολιτικές αναλύσεις σε αυτούς που γνωρίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαίνεσαι ρε μεγάλε πως είσαι φασίστας δεξιός!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τέτοια αντιπολίτευση θέλουμε. Για να κυβερνάει ο Κούλης για άλλα 200 χρόνια!

      Διαγραφή
  5. Η Γιωτάκη αν δουλέψει καθημερινά και ανοιξει γραφειο στη βεροια σε 4 χρονια θα ειναι βουλευτης Ημαθιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είπες και μόνος σου. 1ον, Αν και 2ον δουλέψει. Δεν νομίζω φίλε ζαίε να συνάδουν αυτά τα 2

      Διαγραφή
  6. Δεν μας είπες κυρια Φανή για προεδρο ποιον στηριζεις; Γιατι δεν σε ειδαμε στην Αχτσιόγλου! Μήπως Παππά;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάλι καλά που έχετε και τη Γιωτάκη και φαίνεται ότι υπάρχει αντιπολίτευση! Οι υπόλοιποι μοστράρουν τη μάπα τους διπλα στους απανταχού γυρολόγους-υποψήφιους που ζητιανεύουν ψήφους λες και δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικο να κάνουν. Δηλαδή αυτοσ Ο Μαρκούλης και αυτή η Καρασαρλίδου έχουν αρθρώσει πολιτικό λόγο ποτέ; Απορώ … Έχουν αφήσει τη δεξιά να αλωνίζει … μπράβο Γιωτάκη! Η ψήφος μας δεν πήγε χαμένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κοντή μνήμη ίδιον των μπλεδιζοντων όντων,δεν θέλω να προσβάλλω αλλά η μνήμη άρχισε να λειτουργεί από το 2014 - 15. Μεϊμαράκης ,Σαμαράς ανήκουν στους προ μνήμης χρόνους.

      Διαγραφή
    2. Ο Τόλκας, Φανούλα μου; Μήπως είσαι Παππαδιά;

      Διαγραφή
  8. Ψηφίστηκε ο νόμος για εργασία έως τα 74 και κάποιοι γράφουν για τους χιλιάδες ψήφους των βουλευτών τις Νέας Δημοκρατίας ,τραγικό!!! Τι θα γίνει με τα προβλήματα τις Ημαθίας τα προβλήματα της ακρίβειας του ανύπαρκτου επιτελικού κράτους η φωτιές φτάνουν στην θάλασσα για να σβήσουν και σας πείραξε η Γιωτακη που κράζει τους ανύπαρκτους ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως σε όλη την Ευρώπη λόγω το ότι έχει ανεβεί το προσδόκιμο ζωής και ότι οι άνθρωποι ζουν πιο καλά και νιώθουν πιο νέοι θα αυξηθεί το όριο συνταξιοδότηση όχι στα 74 που λέτε για ακόμα μια φορά κάνοντας παραπληροφόρηση. Πριν αντιδράσετε σε όλα διαβάστε λίγο επαναστάτες χωρίς αιτία. Ήδη οι τιμές στα σούπερ μάρκετ έχουν πέσει σε σχέση με το προηγούμενο Μάιο και Απρίλιο και έχει εγκριθεί και το μάρκετ πας (και όσοι θα πουν ότι είναι λιγα ) θα πω ότι δεν θα σας κερνάει το σούπερ σας η κυβέρνηση απλά την αύξηση απορροφά. Όσο για τις φωτιές με οποιαδήποτε κυβέρνηση τα ίδια είχαμε ποσό μάλλον με πεοηγουμενες θρηνήσαμε και πολλά περισσότερα θύματα

      Διαγραφή
    2. Γιατί αν είχαν εκλεγεί οι του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές θα είχαν λυθεί τα προβλήματα άιντε πήγαινε ρε φίλε για βρουβες

      Διαγραφή
    3. Αυτά τα προβοκατόρικα fake news να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου διανοούμενε της πεντάρας και να μην τα χρησιμοποιείς για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου που ενδεχομένως δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Εαν μπορεί και θέλει κάποιος τότε μόνο θα έχει δικαίωμα να επιλέξει ο ίδιος να εργάζεται εώς εκείνη την ηλικία. ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό. Νομίζετε οτι με fake news και συκοφαντίες θα κυβερνήσετε πάλι αλλά σας πήρε είδηση ο κόσμος και δεν την πατάει πάλι.

      Διαγραφή
  9. Αν δεν γίνουν και όλοι οι δήμοι μπλε δεν πρόκειται να σταματήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρα αφού πήραν τους χιλιάδες σταυρούς να πληρώνονται με 8000 και 10000 ευρώ το μήνα και κόσμος να μην μπορεί να βγάλει το μήνα.Τους ψηφίσαμε για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και να τους κάνουμε κριτική. Ξεκολλήσετε με τα δεξιά και τα αριστερά. Αυτοί που βγήκαν πρέπει να αγωνιστούν για τα προβλήματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν λέγαμε ότι περιφέρονται στην Νότια Μακεδονία ως celebrities, θα ήταν δόκιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως πιο δόκιμο στην πρωηνΠ.Γ.Δ .Μακεδονίας,των πρώην ατρομητων Μακεδονομάχων, νυν μουγγων ανωνυμων μπλε αμνοεριφίων. Δικαιολογία ότι το κράτος έχει συνέχεια,και επειδή οι πρώην προδότες αναγνώρισαν σλαβική την γλώσσα κάναμε ένα ινστιτούτο στην Φλώρινα μακεδονικής γλώσσας σαν μπλε υπερπατριωτες που ήμαστε. Αυτά για τον νότιομακεδονα πατριωταρο που μας ζαλισε μέρες τώρα.

      Διαγραφή
    2. Προς τον 1.51

      Οι προδότες συριζαιοι δλδ, μας λένε ότι αν αυριο, 5,50 η 500χωρες αναγνωρίσουν το ψευδοκράτος των Τούρκο Κυπρίων μετοικων ως δημοκρατία της Βορειοας Κύπρου, είναι λογικό να το κάνει το ίδιο και η Ελλάδα.

      Το μυαλό του προδότη, πως σκέφτεται.

      Διαγραφή
  12. Δηλαδή το 41τοις εκατό κοιμάται και το 17τοις εκατό και τώρα 11τοις εκατό είστε ξύπνιοι το πρώτη φορά αριστερά και ποτέ ξανά δεν σας έβαλε μυαλό δεν πειράζει τα σάπια ροδάκινα τα πάω για απόσυρση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αριστερό (ίσως και όχι) δημοκρατικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχεται την άποψη του κόσμου και την απόφαση που έδωσε με την ψήφο του στους συγκεκριμένους ανθρώπους και προσπαθεί να κάνει αξιωματική αντιπολίτευση (πως ένα κόμμα χωρίς αρχηγό) χωρίς καν να ξέρει το εργο τους. Οι βουλευτές ήδη βοηθανε με προτάσεις που γίνονται νομοσχέδια της κυβέρνησης τον λαό της Ημαθίας κυρία Γιωτακη. Πάλι αδιάβαστη πιαστήκατε και το <> είναι καλύτερο από το <> γιατί γυρίζοντας ακούς και τα προβλήματα του κόσμου. Δεν είναι σαν κάποιους άλλους που δέχονται στο γραφείο τους μόνο ψηφοφόρους τους και έλυναν τα προβλήματα συγκεκριμένων πολιτών Οι εξής 3 βουλευτές ευτυχώς για την Ημαθία είναι βουλευτές όλων των πολιτών της Ημαθίας κι όχι μόνο των ψηφοφόρων της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα Μπλέ και ΠορτοκαλοΠράσινα καφενεία δεν έπαψαν να υπάρχουν. Ο καθένας απ'αυτούς τους κακόμοιρους νομίζει ότι υπηρετεί την αλήθεια και οι εχθροί του διχασμένου έθνους τρίβουν τα μιαρά χεράκια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΙΜΗ, ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 50% ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φανουλα, που ειναι ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ celebrity ΓΚΥΡΙΝΗΣ, που στεκοσουν διπλα του για φωτογραφιες;;; Αααααντε πηγαινε απο δω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ