Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα καλύτερα ψησίματα με κρέατα αλλά και κάρβουνα-μπρικέτες από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»


Ιούλιο - Αύγουστο απογεύματα κλειστά εκτός Παρασκευής
Μπορεί να έχει καύσωνα αλλά εμείς αυτό που θέλουμε για το Σαββατοκύριακο ή την απόδρασή μας στο εξοχικό ή το χωριό, είναι μαγκάλι με κρέατα, παρέα και παγωμένες μπύρες.

Αφήστε τα και αυτά επάνω στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» που όχι μόνο μας προμηθεύει τα πιο ποιοτικά και νόστιμα κρέατα για τα ψηφίματά μας αλλά μας προμηθεύει και τα κάρβουνα - μπρικέτες, ένα νέο προϊόν, ιδανικό για γρήγορο και εύκολο ψήσιμο.




Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην Λεωνίδου 2 Κεντρικής (τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, τα απογεύματα θα είναι κλειστό, εκτός από την Παρασκευή το απόγευμα, που θα σας περιμένει για τα τελευταία ψώνια σας πριν τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου) και προμηθευτείτα τα απαραίτητα.

Στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα βρούμε την μεγαλύτερη ποικιλία από νόστιμα παρασκευάσματα κρέατος, για το ιερό κυριακάτικο τραπέζι αλλά και όλη την εβδομάδα. Γιατί το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει πάντα τις καλύτερες λύσεις, είτε για τα επίσημα είτε για τα καθημερινά τραπέζια. Και φυσικά, σας λύνει τα χέρια, καθώς χρόνια τώρα, ετοιμάζει καθημερινά μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και διαλεχτά υλικά.

Το κρέας πάντα στα καλύτερα του, από το πιο απλό μέχρι το πιο ιδιαίτερο παρασκεύασμα, θα το βρείτε μόνο στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ