Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΚΚΕ: Αυτός είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος της Βέροιας

Σε ρυθμούς αυτοδιοικητικών εκλογών κινείται και το ΚΚΕ, μιας και σε λιγότερες από 100 ημέρες θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών. Όσον αφορά τον δήμο μας, ο Παναγιώτης Χατζησάββας θα είναι εκείνος που θα κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας.

Μετά τον Γιώργο Ορφανίδη, την Ιωάννα Σοφρόνωφ και τον Γιώργο Μελιόπουλο, έρχεται η σειρά του κ. Χατζησάββα, ο οποίος τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

12 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε το ΚΚΕ πως δεν θα μας βρωμίσει και πάλι την πόλη της Βέροιας με αφίσες, πανό και μπογιές στους τοίχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τώρα θα βγεις να διαμαρτυρηθεις για την παραχώρηση του Αιγαίου. ΑΝΤΕ να σε καμαρώσουμε, που σε πείραξε η αφίσα

      Διαγραφή
  2. εννοείται πως θα το κάνει. Αγωνιστικά. Για το λαό θα το κάνουν. Όπως παλιά στη Ρουσία, τη Βουλγαρία και βάλε. Θυσιάζονταν για τον λαό οι προύχοντες. Ήταν, λέει, Δημοκρατίες λαϊκές. Ο λαός ήταν στην εξουσία με ελευθερία και ψωμί. Και όταν έπεσαν τα κάγκελα, τα προϊόντα που έκαναν εξαγωγή ως υπερπαραγωγή, ήταν ...τάνες και συμμορίες;. Μαφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφοι (νόμος είναι το δίκιο του εργάτη) αυτό λέτε.
    Για το δίκιο των άλλων ξέρω στα ...... σας.
    Για αυτό και εσείς θα πάρετε.....
    Καθαρές σχέσεις για να μην γίνονται παρεξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΚΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κοίτα την απαξίωση της ζωής σου μέσα από το παραμύθι που σε πουλάνε οι κυβερνοντες, 3 μέρες στο Μακρυγιαλλο δεν μπορείς να πας, το ΚΚΕ σε μάρανε.

      Διαγραφή
    2. Που να ξέρουν ρε φίλε οτι με το ΚΚΕ, θα πήγαιναν τρεις μήνες διακοπές στην Ελούντα; Θα είχανε μόνιμη και καλά αμειβόμενη δουλειά, ελευθερία να διαλέξουν τη δουλειά που θέλουν και τους όρους δουλειάς που θα βάζανε. Που να τα ξέρουν; Ντίπ χαϊβάνια. Που να ξέρουν απο Δημοκρατία λαϊκή; Αλλα τι να πεις; Πάνε στα Παρίσια και Βερολίνα και νέες Υόρκες οταν μπορούν. Λες και δεν υπάρχει η Λαϊκή Δημοκρατία της Βόρειας Κορέας. Τι να πείς; Προπαγάνδα των καπιταλιστών παντού.
      Ε Παναγιώτη; Πές τους για να μαθαίνουν οι φασίστες.

      Διαγραφή
    3. Στα 4 εσείς, στα 4

      Διαγραφή
  5. Photoshop fail... Φαίνεται σαν να φοράει κραγιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επαγγελματιας γυρολόγος, έχει αλλάξει δέκα κόμματα μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο άνθρωπος είναι δάσκαλος κι όχι επαγγελματίας πολιτικός. Δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της πόλης μας και μάλιστα από τους καλύτερους με προσφορά στον κόσμο της εκπαίδευσης και όχι μόνο, πανελλήνιας εμβέλειας. Επομένως, όταν γράφετε «επαγγελματίας», κάπου μπερδεύεστε…
    Όσον αφορά το γυρολόγος, επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά, ο Παναγιώτης Χατζησάββας ήταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, διαφώνησε και αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ το φθινόπωρο του 2015, όταν δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ήταν κυβέρνηση αλλά είχε μπροστά του ολόκληρη τετραετία, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει (προσωπικά οφέλη κ.λπ.). Ξέρετε πολλούς που το έκαναν αυτό;
    Φυσικά έχει κάνει τα λάθη του, τα οποία προς τιμήν του δημόσια τα αναγνώρισε και συμπορεύεται εδώ και αρκετά χρόνια με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε φίλε να μας καραφλιάσεις θέλεις; Με το μόνο κόμμα που ΔΕΝ ήταν υποψήφιος ήταν της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ