Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι αν χαλάσει του Αχιλλέα;

Κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας έχει καλλιεργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω της πιθανότητας επιστροφής του Αχιλλέα Μπίκα στο τιμόνι της «Βασίλισσας του Βορρά». Βέβαια, πόση αισιοδοξία να υπάρχει όταν η Βέροια έχει χάσει μια κατηγορία σε μια χρονιά που όλοι θέλουν να ξεχάσουν…

Είναι γεγονός ότι οι πρώτες επαφές έχουν γίνει, ενώ και το αγωνιστικό πλάνο άρχισε να σχεδιάζεται – τουλάχιστον επί χάρτου. Τηλεφωνήματα, δημόσιες και κατ’ ιδίαν συναντήσεις έδειξαν ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Πάντα όμως, σε όλες τις επαφές και όλα τα λεγόμενα υπάρχει ένα «αλλά»… μια επιφύλαξη, μια δεύτερη σκέψη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsfan.gr

10 σχόλια:

  1. Εχασε η βενετια βελονι . Ακουσαμε ονοματα και καταλαβαμε τι επροκειτο να γινει. Καλυτερα στα τοπικα με το κεφαλι ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ειναι αμα εισαι στο περιμενε για να παρεις τον αρη...δεν τους θελουμε ειναι ανεπιθυμητοι πλεον.... γιατι εμεις δεν ειμαστε δηθεν και δεν γεμιζουμε τον κοσμο με ψευτικες υποσχεσεις, μια ζωη βεροια θα ειμαστε και στο τοπικο...κυριοι ειστε μια κακια παρενθεση πλεον για εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοσμος της βεροιας παιζει να σας σιχαθηκε πιο πολυ και απο τον καρυπιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σέμπως τι; Θα φέροπυμε τον φίλο μου τον Ζαφείρη να σαρώσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικά έχει κουράσει αυτό το έργο ας αφήσουν την ομάδα και ας παίξουμε α τοπικό καλύτερα θα είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα σου κάνω τη Χάρη. Εσείς όλοι, γιατί κάνετε την πάπια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι και δειλός εκτός από κομπλεξικος. Χλευάζεις το επίθετο ενός άνθρωπου περνοντας το για αστείο? Να μας πεις τι? Άντε ξεκόλλα.

      Διαγραφή
    2. αυτος δεν αφησε ψεμα για ψεμα φετος. εκανε την ομαδα μην πω τι… και λιγα του λενε του ασχετου

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ