Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Οργώνει» την Ημαθία η Συρμούλα Τζήμα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προεκλογικό της αγώνα η Συρμούλα Τζήμα. Αρχικά, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας επισκέφτηκε το κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Την υποδέχθηκε και την ξενάγησε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας, οδοντίατρος κ. Ιωάννης Γκιουρτζης.

Η Αντιδήμαρχος Βέροιας γνώρισε τους χώρους του κέντρου και συνομιλησε με τους εργαζόμενους για τα αιτήματα τους και τα ζητήματα που τους απασχολούν.


Όπως ανέφερε η Συρμούλα Τζήμα σε δηλώσεις της: «Το κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας θα αρχίζει να αλλάζει μορφή από το φθινόπωρο λόγω της ένταξης του στο ταμείο ανάκαμψης ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Ημαθιωτη υφυπουργού Οικονομικών κ. Αποστόλου Βεσυροπουλου. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση να αφουγκραζομαστε και να προασπιζομαστε την ενίσχυση των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Στην συνέχεια η κ. Τζήμα βρέθηκε στο πλευρό των Πολιτιστικών Συλλόγων και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σ' όλη την Ημαθία. 


Όπως τονίζει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Το καλοκαίρι στον τόπο μας είναι γεμάτο δράσεις και διοργανώσεις. Οι εκδηλώσεις μας ενώνουν, μας φέρνουν κοντα στην παράδοση και στον πολιτισμό μας. Πανηγύρια, γιορτές με μουσική και χορό, όπως και δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Οι εκδηλώσεις αυτές συνδέουν τους ανθρώπους με τις ρίζες και την ταυτότητά τους, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την διατήρηση και την προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην Αγαθοεργο Αδελφότητα Νάουσας, στους δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους και στις τοπικές κοινοτητες, Αγίου Γεωργίου, Παλατιτσιων, Νησίου, Λουτρού, Πλατέος, όπως και στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας και στον σύλλογο Καππαδοκών ο «Βαρασος». Επίσης στον Πυρσό Νάουσας για το Διεθνες Φολκλορικο φεστιβάλ που διοργανώνει!»













ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ