Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθημερινότητα οι διαρρήξεις στα μαντριά του Μακροχωρίου - Τι καταγγέλουν οι κτηνοτρόφοι

Αγανακτισμένοι είναι κτηνοτρόφοι και γεωργοί στο Μακροχώρι Ημαθίας, βλέποντας καθημερινά τους προσωπικούς τους κόπους να βανδαλίζονται από τους κυνηγούς του εύκολου χρήματος.

Η κατάσταση τείνει σε αδιέξοδο, με τους ιδιοκτήτες των μαντριών να βλέπουν τους προσωπικούς τους κόπους να γίνονται έρμαιο στα χέρια αδίστακτων εισβολέων.

Όπως καταγγέλουν στο veriotis.gr, ρομά εισβάλλουν στις ιδιοκτησίες τους και κλέβουν ότιδήποτε έχει αξία, από γεωργικά μηχανήματα, έως και μικρότερα αντικείμενα.

Μάλιστα, ένας από αυτούς έχει συλληφθεί ουκ ολίγες φορές επ' αυτοφώρω τόσο από τους ίδιους, όσο κι από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο όπως αποκαλύπτουν οι ίδιοι, αφήνεται ελεύθερος και συνεχίζει να ζει παρασιτικά εις βάρος των περιουσιών τους.

Απεγνωσμένοι οι ιδιοκτήτες αναζητούν βοήθεια προς πάσα κατεύθυνση, ωστόσο μέχρι στιγμής οι αγωνιώδεις προσπάθειές τους «βρίσκουν τοίχο».

3 σχόλια:

  1. Όλοι καταλαβαίνουν, όλοι γνωρίζουν, όλοι ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ, ότι η ασφάλεια Βέροιας τους βρίσκει και τους συλλαμβάνει.

    Επισης, τα δικαστήρια με τις αποφάσεις τους δεν λειτουργούν αποτρεπτικά για μελλοντική τέλεση αδικημάτων από τα ίδια άτομα.

    Θεωρώ, ότι η μόνη λογική λύση, στην Ελλαδα του 2023 ειναι να απευθυνθούμε στον ύψιστο, να έρθουμε κοντά στην εκκλησία και με προσευχές να ζητήσουμε το έλεος του Δημιουργού.

    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΈΞΑΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μόνο μια εθνική κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει την τάξη, την ασφάλεια και την εφαρμογή του νόμου. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και δε φταίει ούτε η αστυνομία ούτε τα δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που σε ρε Παπαδόπουλε?
    Επί 7-ετίας, οι γύφτοι αρνάκια ήταν, ούτε θάμνος δεν κάηκε, οι φυλακές άδειες, λαμογιά, κλεφτιά και ψευτιά ούτε καν περνούσε από το μυαλό του καθενός τα μεμέτια από απέναντι δεν κουνιόντουσαν, υπήρχε διεθνής σεβασμός και βράβευση της Ελληνικής οικονομίας από τον ΟΟΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ