Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα της Βέροιας


Ποιο το μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου στους καταναλωτές
Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους εμπόρους, πως τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, με προτεινόμενο από τον Σύλλογο ωράριο λειτουργίας 11:00-16:00.

«Από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

6 σχόλια:

  1. Μια χαρα ,Κυριακη θα ανοιξουν κατα τις 11.00 ημεις κατα τις 12.00 με 36 βαθμους κελσιου θα βγουμε στο πλακοστρωτο να χαζεψουμε βιτρινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς 10.28
    Κυριακη με καύσωνα, και 24 ώρες να τα κρατήσετε ανοικτά, θα ακούω στο ράδιο το ___ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ____ο δεμένος με σκοινι στη οροφή κροκόδειλος, θα ανοιγοκλεινει το στομα του, και τους μόνους που θα λυπάμαι θα είναι τους ερμους υπαλλήλους σας, που δε διάβασαν το κεφάλαιο του Μαρξ για να καταλάβουν τι κάνουν εκεί, εκείνη τη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε λεφτά Κούλη να ψωνίσει ο κόσμος. Αγορά pass...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Κυριακή είναι ημέρα του Θεού. Ψωνίζουμε και άλλες μέρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατσε μαγειρεψε κιολας τις κυριακες και κλεισε τις ταβερνες

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ