Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καρφί» Στεφανόπουλου για μεταγραφή Μιχαηλίδη


•Στεφανόπουλος; «Ας δηλώνουν τουλάχιστον ανεξαρτητοποίηση»
•Μιχαηλίδης: «Αυτοί που μιλάνε για ηθική, έψαχναν μνηστήρα για την θέση του γαμπρού»

Με την κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών να έχει ήδη ξεκινήσει και τους συνδυασμούς να ανακοινώνουν συνεχώς υποχηφίους αλλά και... μεταγραφές, όπως ήταν φυσικό, οι ξεκίνησαν παράλληλα οι... κοντρίτσες και τα «καρφιά» στο δημοτικό συμβούλιο.


Ένα τέτοιο «καρφί» πέταξε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Παύλου Παυλίδη «Συνδημότες» Βασίλης Στεφανόπουλος, προς τον συνάδελφό του στην παράταξη Γιώργο Μιχαηλίδη, για την ανακοίνωση της υποψηφιτότητάς του με τον συνδυασμό του Δημάρχου «Δράση με Γνώση».

Χωρίς να ονοματίζει, αναφέρθηκε σε συμβούλους που ανακοινώνουν την υποψηφιότητά τους σε άλλες παρατάξεις χωρίς να δηλώνουν πριν τουλάχιστον την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξη με την οποία είναι εκλεγμένοι.

«Κάποιοι, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, δηλώνουν υποψήφιοι με αλλες παρατάξεις, χωρίς τουλάχιστον να δηλώνουν πριν την ανεξαρτητοποίησή τους. Παράνομο δεν είναι αλλά δεν είναι ηθικό. Και ο νοών νοείτο», ανέφερε.




«Αυτοί που μιλάνε για ηθική, έψαχναν μνηστήρα για την θέση του γαμπρού»

Παίρνοντας τον λόγο ο Γιώργος Μιχαηλίδης, απάντησε στο καρφί του συναδέλφου του λέγοντας πως οι ίδιοι δημοτικοί σύμβουλοι που μιλούν για ηθική, έψαχναν εναγωνίως Δήμαρχο όταν ακόμα ήταν εν ενεργεία ο επικεφαλής της παράταξής τους.

«Το 2019 ο συνδυασμός ήταν ανεξάρτητος και δεν κατεβήκαμε με την προοπτική να έχουμε βουλευτική στήριξη. Δεν το επιδιώξαμε ούτε τώρα ούτε κατά τη διάρκεια της θητείας ότι κάποια στιγμή αυτός ο συνδυασμός θα χαίρει την αγκαλιά βουλευτή, κυβερνητικού ή μη.

Θα ήθελα να πω στους όψιμους δημοτικούς συμβούλους πως θα έπρεπε να έχουν την ίδια αντιμετώπιση και αγάπη και προς άλλους συναδέλφους τους, που εδώ και 3 χρόνια ψάχνουν εναγωνίως Δήμαρχο και έχουν αλλάξει 3-4. Είναι οι ίδιοι που μου είπαν "κάνε κράτει, έρχεται δυνατό όνομα", όταν ακόμα ήταν εν ενεργεία ο επικεφαλής της παράταξής μας.

Πρώτος εγώ ενημέρωσα τον Παύλο Παυλίδη για την απόφασή μου, λέγοντάς του ότι, αφού δεν θα κατέβεις εκ νέου υποψήφιος, όλη η ομάδα απελευθερώνεται. Εξάλλου όλη η ομάδα είχε απιψιλωθεί. Κάποιοι δεν ερχόταν, άλλοι έψαχναν Δήμαρχο.

Οι συνάδελφοι που μιλούν για ηθική, να τους πως πως ηθικό είναι, όταν έχεις επικεφαλής, να μην ψάχνεις να βρεις Δήμαρχο για να κατατροπώσεις τον εν ενεργεία Δήμαρχο», ανέφερε, ανακοινώνοντας και στο Σώμα την απόφασή του να συμμετέχει στον ανεξάρτητο συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη, «χωρίς προαπαιτούμενα και καμία συνεννόηση και συναλλαγή και όχι όπως κάποιοι θεωρητικά παραμένουν σε συνδυασμό ψάχνοντας παράλληλα να βρούνε μνηστήρα να πάρει τη θέση του γαμπρού», σχολίασε ολοκληρώνοντας την απάντησή του.

2 σχόλια:

  1. Κάνουμε θέμα , κάτι εντελώς αμελητέο. Να δούμε την παρελθούσα προσφορά και του Γιώργου; Στο γραφείο του Γικόνογλου, ως δικό μας παιδί. Του κόμματος. Αυτό ήταν το προσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε το παρελθόν και την προσφορά και του Γιώργου, όπως χιλιάδων άλλων; Παρατρεχάμενος στο εδώ γραφείο του Γικόνογλου ως δικό μας παιδί. Μετά η μονιμοποίηση στο Δημόσιο , με μόνο προσόν το δικό μας παιδί. Μετά, ήρθε η προσφορά του στα Δημοτικά. Αντιδήμαρχος με μισθό. Αυτό το λέμε προσφορά ή βόλεμα για μια ζωή; Πόσους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ξέρετε που βολεύτηκαν για μια ζωή; Και απο την ΝΔ τα ίδια είναι αλλα, τώρα μιλάμε για τον Γιώργο. Αυτή είναι η αξιοκρατία και τα προσόντα ανθρώπων που διαχειρίστηκαν Δημόσιες υποθέσεις. Δείτε την κατάντια και βγάλτε συμπέρασμα. Τώρα θέλει κι αυτός να ξαναπροσφέρει. Εμείς θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ