Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφιος με τον Βοργιαζίδη ο δικηγόρος Μιχάλης Χασιώτης

«Θέλω να μετουσιώσω την αγάπη μου για τον τόπο μου, σε πράξεις»

Μια ακόμη δυναμική προσθήκη στον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση», με τον γνωστό δικηγόρο Μιχάλη Χασιώτη να κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας. 

Ο γιος του πρώην δημάρχου Γιάννη Χασιώτη θα ριχτεί στην μάχη του σταυρού στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Εγκάρδια ήταν η χειραψία που είχε με τον Κώστα Βοργιαζίδη, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του τόνισε πως κύριο μέλημά του είναι να μετουσιώσει την αγάπη του για τη Βέροια σε πράξεις και ότι επιθυμεί να βοηθήσει, ώστε η πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, να ανέβει ακόμη πιο ψηλά τόσο στα μάτια των πολιτών της, όσο και των επισκεπτών της.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χασιώτη:

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου για πρωτη φορά ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας στο πλευρό του Δημάρχου Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και του συνδυασμού «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ».

Πρώτιστο μέλημά μου, να μετουσιώσω την αγάπη που νιώθω για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβει η πόλη μου και η ευρύτερη περιοχή ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών της και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών της. 

Για έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά, να συνεχίσω να νιώθω περήφανος και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μου.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για τα όνειρά τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ