Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπατσαρά: «Δεν θα ξανακατέβω υποψήφια Δήμαρχος»


Την απόφασή της να μην κατέβει ξανά ως υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας, ανακοίνωσε και επίσημα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, απόγευμα Δευτέρας 10 Ιουλίου 2023, η αντιδήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά.

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα πόλη» αναφερόμενη στην πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης για τον απολογισμό της τετραετίας και την ανακοίνωση των υποψηφίων του, σχολίασε την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο «Δράση με Γνώση» κάποιων στελεχών της παράταξής της, εκλεγμένων και μη, και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Παράλληλα θέλησε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για την μέχρι τώρα συνεργασία που, όπως είπε, θα φτάσει στο τέλος της τετραετίας.

Τέλος, ανακοίνωσε και επίσημα, την επιλογή της να μην κατέβει εκ νέου υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας, κάτι που όπως είπε, ήταν από καιρό γνωστό στα μέλη της παράταξης.

Συμπλήρωσε λέγοντας πως «Αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον μας σταματάει. Εξάλλου ο τίτλος της παράταξής μας δεν ήταν τυχαίος. Το ΠΡΩΤ γράφτηκε με κεφαλαία, καθώς θέλουμε να γίνει η Βέροια πρωτεύουσα. Για εμάς η Βέροια είναι ιδέα και για την ιδέα αυτή, τα μέλη μας που συμμετέχουν στην παράταξη του Δημάρχου ή σε οποιοδήποτε άλλο μετερίζι, θα συμμετέχουν και θα ασχοληθούν έχοντας στο μυαλό τους αυτό, ότι δουλεύουμε για το καλό της Βέροιας», διευκρίνισε η Γεωργία Μπατσαρά.

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Κορόιδευε όσο θέλεις. Την θητεία της συνεργασίας μάλλον θετικά θά την κρίνει ο ιστορικός τού μέλλοντος. Πάρε καί την είδηση: Απέναντι στον Δήμαρχο "παίζει" δυνατά να κατεβεί το δίδυμο Χαλκίδης-Κορωνας....

      Διαγραφή
  2. Οχι ρε γαμώτι μου. Γιατί μας το κάμνεις αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο μαγειρική πως πάς? γιατι από πολιτική δεν έχεισ ιδεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτή η κυρία, εκλέχτηκε και Βουλευτής ε; Και ακόμη ρωτάτε γιατί ο πάτος του πηγαδιού που πέσαμε, είναι απο πάνω μας ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχάλη τώρα πήρες το οκ της Γεωργία από τώρα είσαι Δήμαρχος όλοι μαζί Γεωργία γερά με τον Δήμαρχο μπροστά (Βοργιατζιδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος βάζει στοίχημα ότι η Γεωργία θα είναι υπ Δημοτική σύμβουλος με τον Βοργιατζιδη που είναι εκείνος ο Σταύρος για φωτό είναι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γερά στελέχια μαζεύει ο Βοριαζίδης. Ενα κι ενα. Να την Μπατσαρά , ας πούμε. Ξαναέβγαλε η Κεντρική Μακεδονία άλλην στο μέγεθός της; Μόνο τις τοποθετήσεις της να ακούσετε στα δημοτικά συμβούλια, θα καταλάβετε τα οράματα. Δυο χιλιάδες χρόνια μπροστά είναι ρε άμπαλοι.

      Διαγραφή
    2. Να κι αν γυρίζει να κι αν δεν γυρίζει.
      Για τον Γαλιλαίο λέω που έλεγε οτι η γη γυρίζει.

      Διαγραφή
  7. Μιχάλη βάλε τον Ηλία υποψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ