Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η Γιαννιτσιώτισσα Έφη Αχτσίογλου

Από το Ωδείο Αθηνών η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρώην υπουργός αποτελεί το πρώτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στην κούρσα της διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Από το περιβάλλον της Έφης Αχτσιογλου σημειώνουν ότι ο στόχος της υποψηφιότητάς της είναι να δημιουργηθεί ένας νέος ΣΥΡΙΖΑ.

«Τέλος στις τάσεις», σημειώνουν συνεργάτες της, αναφερόμενοι στην προοπτική την οποία επιχειρεί να δώσει για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε το κόμμα να ενιαιοποιηθεί. Οι τάσεις να γίνουν ρεύματα ιδεών και όχι μηχανισμοί εξουσίας.

Από το περιβάλλον της σημειώνουν ότι πριν την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς της μίλησε με τον Αλέξη Τσίπρα για να τον ενημερώσει. Εκτιμάται ως θετική η στάση του πρώην προέδρου να μην πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου, καθώς θα έριχνε συναισθηματικό βάρος στα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την επόμενη κιόλας εβδομάδα η Έφη Αχτσιόγλου αρχίζει περιοδείες πρώτα από την Αθήνα και από την μεθεπόμενη εβδομάδα στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο λόγω των ταχέων διαδικασιών να μην υπάρχει συμμετοχή στις αρχές Σεπτεμβρίου στην εσωκομματική κάλπη, από το περιβάλλον της σημειώνουν ότι η ίδια θα κάνει τα πάντα για τη συμμετοχή με το σύνθημα «έλα να ψηφίσεις».

Η ανακοίνωση της Εφης Αχτσιόγλου για την υποψηφιότητά της:


Ποιοι συντάσσονται με την Έφη Αχτσιόγλου


Πληροφορίες αναφέρουν ότι με την Έφη Αχτσιόγλου συντάσσονται μια σειρά κορυφαίων στελεχών, μεταξύ αυτών και αρκετά από τα στελέχη που ανήκαν μέχρι πρότινος στην «προεδρική» πλειοψηφία, είτε δηλαδή ανήκαν στην Κίνηση Μελών -την πιο ισχυρή τάση μέσα σε αυτήν- είτε σε μικρότερες τάσεις και ομαδοποιήσεις (ΡΕΝΕ, πασοκογενείς, Γέφυρα κ.λπ.). Μεταξύ αυτών οι Γιάννης Δραγασάκης, Βαγγέλης Αποστολάκης, Κώστας Ζαχαριάδης, Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νίκος Μπίστης κ.ά.

Υποστηρίζεται, επίσης, από ένα κομμάτι της Ομπρέλας και από την κίνηση 6+6, στην οποία εντάσσονται οι Νάσος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Δανάη Κολτσίδα κ.ά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Έφη Αχτσιόγλου θα υποστηριχθεί από τον Αλέξη Χαρίτση, ενώ τη στήριξή του θα προσφέρει και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος δεν έχει προς το παρόν εκδηλωθεί υπέρ κάποιου υποψηφίου.

Τσακαλώτος και Παππάς, οι άλλοι δύο υποψήφιοι

Ο κύβος ερρίφθη και για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο, Παρασκευή, σε χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Και ο Νίκος Παππάς φέρεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του να είναι υποψήφιος, με τις ανακοινώσεις από πλευράς του να αναμένονται το Σάββατο, πρώτη μέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

21 σχόλια:

  1. Σύντροφοι , το 3% και το μπαίνετε δε μπαίνετε στη βουλή ,είναι πάρα πολύ κοντά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την γλεντάνε ήδη στο Twitter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποστολή του Ξύριζα έληξε. Βγήκε με το ψέμα του σχησίματος των μνημονίων, πούλησε την Μακεδονία μας, παρέδωσε αμαχητί την εξουσία στο Kuli χωρίς αντιπολίτευση. Τώρα, με ετούτα τα κοριτσούδια, θα γίνει διαχείριση των προβάτων για να μαντρωθούν σε άλλη στάνη με άλλον τσοπάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού ήσουν κρυμμένος βρε γίγαντα, πολιτικέ αναλυτή... Μη σταματάς! Δώσε γέλιο...

      Διαγραφή
    2. Προς τον 11.44

      1.Ο συριζα πεθανε ,ειναι ψεμα ?
      2.Ειπε ο προδοτης ,οτι με ενα νομο και ενα αρθρο θα σκισει τα μνημονια, και υπογραψε 3ο,ειναι ψεμα?
      3.Ηταν ιστορικη δικαιωση η αποδοχη απο την Ελλαδα στις πρεσπες, οτι οι βουλγαρογυφτοι οτι ειναι μακεδονες ?
      4.Ειναι ψεμα, οτι με αξιωματικη αντιπολιτευση του τσιπρα και μετα απο μια παγκοσμια δυσκολη τετραετια,ο Κουλης πηρε 20% διαφορα απο τον(σε ολα)δευτερο?
      5.Δεν ειναι κοριτσουδη η αχτσιογλου αλλα ειναι πολιτικος ογκολιθος?

      Ο Ελλας μακεδονια δεν ειναι γιγαντας πολιτικος αναλυτης(διιαφωνω σε πολλα που εχει υποστηριξει εδω μεσα)αλλα εσυ εισαι νανος(πολιτικα) και γελας με αστεια επιπεδου τζανετακου.

      Διαγραφή
    3. Προς 9:12
      Βρε, Ελλάς Μακεδονία, δεν εξέφρασα την παραμικρή άποψη. Συνεπώς πώς κατέληξες ότι είμαι νάνος (πολιτικά); Την αρχική εικόνα, δηλαδή ότι δεν υπάρχουν περί των αντιθέτων επιχειρήματα για τις απόψεις και τις εκτιμήσεις σου, την επιβεβαίωσες με την δευτερολογία σου. Γι' αυτό ακριβώς επαναλαμβάνω: ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αντιλαμβάνεσαι ότι τα αστεία σου είναι επιπέδου Τζανετάκου. Όσο για το γούστο μου, τί να κάνω; Γελάω και με τέτοια. Δεσμεύομαι πάντως ότι πάλι θα γελάσω, αν αποφασίσεις να τα βελτιώσεις ποιοτικά. Τα φιλιά μου.

      Διαγραφή
    4. Προς τον 12.43
      Εκτος απο τα αστεια ,εχεις και την αντιληψη που πρεσβευαι ο τζανετακος στις κατα τα αλλα ταινιες του.
      Γατα εισαι που καταλαβες οτι ο ελλας μακεδονια δευτερολογησε στο σχολιο σου.\
      Πες και κανενα 5+1 νουμερα για τζοκερ, να φωτισεις και τους αλλους.............

      Διαγραφή
    5. Πρός 1:49
      Θέλεις νά μας πείσεις ότι εσύ καί ο Ελλάς Μακεδονία δεν είστε το ίδιο πρόσωπο. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, χατίρι θα σε χαλάσουμε; Επαναλαμβάνω για να τό καταλάβετε καί οι ΔΥΟ, λέμε τώρα δύο: δεν εξέφρασα καμία απολύτως γνώμη, άποψη, ιδέα. Απλώς είπα καί ξαναλέω ότι τά αστεία δεν είναι δικά μου, αλλά δικά σας! Μπορεί να μήν το βλέπετε έτσι, αλλά τί νά κάνουμε; Προκαλούν γέλιο...

      Διαγραφή
  4. Το κερασάκι στη συνταγή της αποτυχίας.
    Σύντροφοι ηττηθήκαμε παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 0χι παντού. Να τα λές ακριβώς, μπάς και καταλάβουν οτι όσα λένε είναι μπούρδες. Απο παντού, ειναι το ακριβές. Ωστόσο, αυτοί στον κόσμο τους. Λες και δεν τέλειωσαν οι εκλογές. Λές και όσες μπούρδες λέγανε, δεν τους γύρισαν στην μάπα και μάλιστα με πολύ άγριο τρόπο.

      Διαγραφή
  5. Μεγάλο ντάλκα έχετε με τον ΣΥΡΙΖΑ ,εσείς που ακούτε Αλέξη και βγάζετε σπυριά,αφήστε τα αυτά και δείτε πως θα πληρώσετε το ρεύμα και το πετρέλαιο από το φθινόπωρο γιατί οι passτουλες μάλλον τελειώνουν και σας βλέπω μετά καμμιά τετραετία να ψηφίζετε Ζωητσα όπως κάνατε το 15 με τον Αλεξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ με τον Αλέξη είχαμε τόσα χρήματα που δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε. Ο Πολάκης σας ξέχασες που είπε (γ@μίσ@με τη μεσαία τάξη) τα ξέχασες Σύντροφε; ο Γιώργος Τσίπρας δεν ηταν που είπε (μας έφτυναν και εμείς νομίζαμε ότι βρέχει;) και αυτό το ξέχασες Σύντροφε; Αχ Σύντροφε. Αχ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ λες «θα πληρώσετε» κι όχι «θα πληρώσουμε» άρα εσύ δεν έχεις πρόβλημα οικονομικό!!!! Άρα είσαι το συνήθες φαινόμενο της εποχής!!!! Αριστερός με Αγγλικό στομάχι!!!

      Διαγραφή
    3. Εγώ αγαπητέ/η το τι θα πληρώσω το έχω αντιληφθεί,το θα πληρώσετε είναι για εσάς που οι μικρουλικες passτουλες πιάσανε τόπο για επιλεκτική άνοια πριν το 2015. Αριστερός με Αγγλικό στομάχι; Όχι. Έλληνας σκεπτόμενος μη λωτοφαγος Ναι. Όσο για τον άλλον με τα αχ αχ θα τα λέει και θα τα νοιώθει πολύ φοβάμαι και όχι για να πικάρει τους συριζεους.

      Διαγραφή
    4. Στον Σύντροφο (Ανώνυμος13 Ιουλίου 2023 στις 2:23 π.μ.)
      εχθές ο Σύντροφός σου και βουλευτής (καταδικασμένος ομόφωνα) Παππάς δήλωσε ότι (κακώς μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ 67 δις απόθεμα υπερφορολογώντας τη μεσαία τάξη θα μπορούσαμε είπε να μαζεύαμε 30δις και να τους επιβαρύνουμε λιγότερο). Όπως δεν έχεις καταλάβει τα αχ , βαχ τα κάναμε με το κόμμα σου όπως παραδέχονται Πολάκης, Παππάς. Τώρα εάν εσύ αρνείσαι να το παραδεχθείς και θέλεις να παραμένεις στον (κόσμο σου) δεν έχει και τόσο σημασία, πίστεψέ με, ούτως ή άλλως μια ζωή στον κόσμο σας είστε, αποδεδειγμένα, (σας έφτυναν και εσείς νομίζατε ότι βρέχει) ..... οι δικοί σου τα λένε, σήμερα.

      Διαγραφή
    5. Μετα το αχ εβαλες βαχ σε κανα μηνα βλεπω και γαχ,ρευμα,πετρελαιο και με μαρκετ χωρις passτουλα σε βλεπω κατα ζωητσα μερια.

      Διαγραφή
  6. Πέστα Χρυσόστομε,....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μένα κέρδισε ο συριζας και οχι ο Κούλης. Να λέμε και τις αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού θέλεις αλήθειες,ο Κούλης κέρδισε, απλά λες και καμμιά μ@λ@κι@ να περνά η ώρα ,τσάμπα είναι.

      Διαγραφή
  8. Αχτσιόγλου και τα μυαλά στα κάγκελα! Την γουστάρω από την πρώτη στιγμή που την είδα! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Έχει και τον απόλυτο πολιτικό λόγο οπότε λίγο την παρακολουθησα και δηλώνω φανατικός Αχτσιόγλου! Τώρα εσείς γατάκια που φοβηθήκατε και βαλθήκατε να την φάτε κάντε όρεξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ