Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα στην πλατεία Δημαρχείου: Τα κηπευτικά του Αγίου Γεωργίου γιορτάζουν με λιχουδιές και μουσική!


Περάστε να κεραστείτε αλμυρά και γλυκά εδέσματα

Εκδήλωση γνωριμίας με τα εκλεκτά κηπευτικά του Αγίου Γεωργίου, πραγματοποιεί αυτή την ώρα, απόγευμα Παρασκευής 7 Ιουλίου 2023, στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Κηπευτικών που διοργανώνει ο Σύλλογος, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023 στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Γεωργίου.


Όσοι θα περάσουν μέχρι τις 22:00 από την πλατεία Δημαρχείου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πασίγνωστα κηπευτικά του Αγίου Γεωργίου, ενώ θα δοκιμάσουν υπέροχα εδέσματα, σε πολύ... γκουρμέ πρόταση σερβιρίσματος, γλυκά και αλμυρά, φτιαγμένα από τις χρυσοχέρες και χρυσοχέρηδες του Συλλόγου με πολύ ιδιαίτερες συνταγές και με βάση τα γευστικά κηπευτικά του χωριού τους.

Φυσικά δεν θα λείπει η ζωντανή παραδοσιακή μουσική και ο χορός, για να κλείσει όμορφα η εκδήλωση και να πάρει ο κόσμος μια μικρή γεύση του πώς θα περάσει την Κυριακή το βράδυ στην 7η Γιορτή Κηπευτικών στον Άγιο Γεώργιο.

Δείτε φωτογραφίες:














4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ