Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλυκερία & Ασλανίδου ξεσήκωσαν τη Βέροια - Υπέροχες νότες δροσιάς στο «Άλσος»

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Ιουλίου, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ένωσαν τις φωνές τους και χάρισαν στο κοινό της Βέροιας μια ανεπανάληπτη βραδιά μοναδικής διασκέδασης, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα, αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς! Μια κορυφαία γυναικεία μουσική συνάντηση στο Άλσος που την παρακολούθησαν χιλιάδες Βεροιώτες.


Μια ξεχωριστή, αυθεντική και ψυχαγωγική εκδήλωση, με τις δύο σπουδαίες τραγουδίστριες να μαγεύουν τόσο με την σκηνική παρουσία τους, όσο κυρίως με το ερμηνευτικό ταλέντο τους. Την καλλιτεχνική διεύθυνση υπέγραψε ο Στέλιος Φωτιάδης και την διοργάνωση είχε ο Α.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.


Η Γλυκερία, με την Ανατολίτικη φωνή μας ταξίδεψε σε ερωτικά μονοπάτια και απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί αποτελεί μια κορυφαία τραγουδίστρια της γενιάς της. Δεν είναι τυχαίο που παραμένει για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στην πρώτη γραμμή, σφραγίζοντας με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του ελληνικού τραγουδιού. Στο θέατρο Άλσος ξεσήκωσε και ενθουσίασε το κοινό με τα τραγούδια της και έδωσε έναν μοναδικό παλμό.


Από την άλλη πλευρά, η Μελίνα Ασλανίδου ήταν απλά εξαιρετική. Με λαϊκά, δημοτικά, λαϊκά και ποντιακά τραγούδια κέρδισε επάξια το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Έδειξε να έχει ιδιαίτερη χημεία με τους θεατές και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής. Η μοναδική χροιά της φωνής της εντυπωσίασε το κοινό, ενώ τα περισσότερα τραγούδια της αποτελούν πραγματικά διαχρονικά διαμάντια του σύγχρονου ρεπερτορίου. Μια συναυλία που χαρακτηρίστηκε ως μια από τις κορυφαίες της φετινής χρονιάς!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ