Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γλέντι μέχρι πρωίας στην παραδοσιακή βραδιά του «Ψηφιδωτού» στο Μακροχώρι

Με κεντρικό μήνυμα «Ελάτε να διασκεδάσουμε... όπως παλιά!», ο πολιτιστικός σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «Ψηφιδωτό», με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας, διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής (30/6) παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο του Μακροχωρίου.

Ο προαύλιος χώρος του σχολείου ήταν γεμάτος από κόσμο που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τίμησε δεόντος την εκδήλωση. 

Τον χορό (κυριολεκτίκα) άνοιξαν οι Σύλλογοι Ντόπιων Μακροχωρίου, Ποντίων Νέας Νικομήδειας και Κρητικών Ν. Ημαθίας, οι οποίοι παρουσίασαν κατά σειρά ένα γεμάτο πρόγραμμα των παραδόσεών τους.

Στη συνέχεια, τη διασκέδαση του κόσμου ανέλαβαν μουσικοί που κράτησαν το Μακροχώρι ξύπνιο έως και τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Στο μικρόφωνο ήταν οι Στάθης Νικολαΐδης, Φωτεινή Πανδριά και Ελένη Καραγεωργίου, στη λύρα ο Γιώργος Ατματζίδης, στο νταούλι ο Κώστας Ζώης, στα πλήκτρα ο Γρηγόρης Μπεσικιάρης και στο μπουζούκι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και πρόσωπα του πολιτικού κόσμου της Ημαθίας, με τους μεν να ξεκουράζονται μετά τη δύσκολη μάχη των βουλευτικών εκλογών και τους δε να «γεμίζουν τις μπαταρίες τους» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Δείτε φωτογραφίες:












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ