Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα γιόρτασαν και φέτος τα κηπευτικά τους στον Άγιο Γεώργιο


Πλήθος κόσμου, ζωντανή μουσική, φαγητό και χορός
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου 2023, η Γιορτή Κηπευτικών Αγίου Γεωργίου, η έβδομη κατά σειρά, στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου.

Αποτελώντας την κύρια παραγωγή των κατοίκων του Αγίου Γεωργίου, τα κηπευτικά και ειδικά οι πιπεριές που αποτελούν το «σήμα κατατεθέν», κατέχουν τόσο εξέχουσα θέση στη ζωή του χωριού, που κάθε χρόνο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει προς τιμήν τους, μια μεγάλη γιορτή, με ζωντανή μουσική και φαγητό, προκειμένου να τα γνωρίσουν και να τα γευτούν και οι επισκέπτες και φεύγοντας να πάρουν και από μια σακουλίτσα με δωρεάν κηπευτικά.


Η βραδιά διέθετε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική, ποντιακά, βλάχικα, νησιώτικα, μικρασιάτικα, μακεδονίτικα και άλλα από μουσικά σχήματα που ξεσήκωσαν τον κόσμο. Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με πολύ χορό, κέφι και τραγούδι.

Δείτε φωτογραφίες:














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ