Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Αρβανιτάκη και Ζουγανέλη ξεκίνησε το 2ο Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου «Γιορτές Νερού» στη Νάουσα


Απόψε τη μουσική σκυτάλη παίρνει η Ευανθία Ρεμπούτσικα με ελεύθερη είσοδο

Με μια μαγευτική βραδιά στο Άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη, με ελεύθερη είσοδο, άνοιξε η αυλαία του «2ου Φεστιβάλ Άλσους Αγίου Νικολάου Νάουσας - Γιορτές Νερού» που διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.


Οι δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες και οι μουσικοί που τις συνόδευαν, χάρισαν στο κοινό της Νάουσας και όχι μόνο, μια υπέροχη μουσική βραδιά. Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών και από νωρίς το απόγευμα έφθασε στο απαράμιλλης ομορφιάς άλσος του Αγίου Νικολάου για να απολαύσει - δίπλα στις όχθες του ποταμού της Αράπιτσας - ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τις εκπληκτικές ερμηνείες των δύο καταξιωμένων καλλιτέχνιδων.


Χαιρετισμό απηύθυναν, η Νίκη Καρατζιούλα, εκ μέρους του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή συμμετοχή, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι το φεστιβάλ «Γιορτές Νερού» σκοπεύει να γίνει θεσμός και να δώσει νέα πνοή στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις φυσικές ομορφιές του Δήμου Νάουσας.


Τη «σκυτάλη» στο μουσικό ταξίδι των «Γιορτών Νερού» στη Νάουσα παίρνει σήμερα Σάββατο (29.07.2023) η Ευανθία Ρεμπούτσικα (Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσας, ώρα 21:00, είσοδος ελεύθερη). Η Ελληνίδα συνθέτης με το δοξάρι και το βιολί της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, υπόσχεται στο κοινό μια από τις ωραιότερες καλοκαιρινές βραδιές του καλοκαιριού.






8 σχόλια:

  1. Τελικά αντιπεριφερειάρχης είναι Καρατζιουλα η ο Καλαϊτζίδης δεν έχω καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκδήλωση θα ήταν επιτυχημένη αν υπήρχε λογική στην διάθεση δωρεάν ειδικών προσκλήσεων. Τι σημαίνει πρόσκληση όταν δεν έχουν φροντίσει για τον αντίστοιχο αριθμό καθισμάτων... και πια η διαφορά με αυτούς που δεν μπήκαν στον κόπο να προμηθευτούν προσκλήσεις...

    Δεύτερον, ποιοι είναι οι επίσημοι της Νάουσας που κρατήθηκαν τόσες θέσεις για να καθησουν και αντίστοιχα, θέσεις πάρκινγκ για να μην ταλαιπωρηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις τι ειπε καποιος ?
      Δεν είναι το βουνό μπροστά σου που σε καταβάλει, είναι το χαλίκι στο παπούτσι σου.
      Robert Service
      Καναδός ποιητής (1874-1958)

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ SISSY
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΥΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ-ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ. ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε!!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχ εκεινη που κανει και τις εκδηλωσεις στην ελια;;;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ