Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιάννης Πουλτσίδης: «Δίκαιες οι ποινές - Ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί»

Δίκαιη χαρακτήρισε την ετυμηγορία του μαραθωνίου δικαστηρίου και την καταδικαστική απόφαση των 12 εμπλεκομένων στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Πουλτσίδης.

Με τον ίδιο να βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας, μετά από την ανακοίνωση των ποινών για τους 12 καταδικασθέντες, έκανε λόγο για ένα περιστατικό οπαδικής βίας που αφορά ολόκληρη την κοινωνία μας.

«Ήταν η τελευταία πράξη ενός δράματος και δεν έχει καμία δόση υπερβολής αυτό που λέω, γιατί κάθε συνεδρίαση αυτής της μαραθώνιας δίκης ήταν ένας Γολγοθάς για αυτούς τους δύο υπέροχους ανθρώπους που είναι τιμή μου πραγματικά το ότι μου εμπιστεύτηκαν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε όλη αυτή τη διαδικασία, εμείς ως συνήγοροι, εγώ και ο κύριος Κούγιας, θέλω να πιστεύω πως επιδείξαμε νομικό πολιτισμό. Είναι δεδομένο ότι αυτοί οι άνθρωποι έδειξαν τι είναι ήθος, πολιτισμός και αξιοπρέπεια», είπε σε δηλώσεις του ο κ. Πουλτσίδης.

Αναφορικά με το ελαφρυντικό της νεαρής ηλικίας που επικαλέστηκε η υπεράσπιση, ο ίδιος υπογράμμισε πως «οι 12 ηλικιακά είναι παιδιά αλλά εγκληματικά είναι ψύχραιμοι και ώριμοι. Ορθώς το δικαστήριο δεν αναγνώρισε καμία ελαφρυντική περίσταση. Οι ποινές ήταν πραγματικά δίκαιες. Ήταν 12, ήταν τρεις. Ήταν αρματωμένοι και οπλισμένοι σαν αστακοί, ήταν άοπλοι. Ήταν οι ψυχές τους γεμάτες μίσος και κακία και ήταν οι ψυχές αυτών των παιδιών γεμάτες αγάπη. Η δικαιοσύνη είναι ακέραιη και επέβαλλε τη δίκαιη ποινή».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ