Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αλυσίδα καταστημάτων επίπλου «Fylliana» στη Βέροια!


Ποιοτικό έπιπλο και διακόσμηση σε πολύ χαμηλές τιμές!
Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων επίπλων και διακοσμητικών σπιτιού «Fylliana» δημιουργεί το νέο της κατάστημα στη Βέροια, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της. Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στις αρχές Ιουλίου για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το κοινό στον εντυπωσιακό εκθεσιακό του χώρο των 700 τ.μ., στο 2ο χλμ. Παλ. Εθν. Οδού Βέροιας - Θεσσαλονίκης.

Η Βέροια αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της Fylliana, καθώς η γνωστή αλυσίδα που πρεσβεύει το ποιοτικό έπιπλο και τις πολύ προσιτές τιμές διαθέτει άλλα οκτώ καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κατερίνη, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Δράμα και το Βόλο, ενώ σχεδιάζει μεθοδικά τη στρατηγική ανάπτυξης της μέσω δημιουργίας νέων, σε πλέον κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.


Στο ιδιαίτερα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον της Fylliana, ο καταναλωτής ανακαλύπτει όλα όσα χρειάζεται για τη διακόσμηση του χώρου του, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα εκεί για να τον βοηθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα, έπιπλα κήπου, όλα σε άριστη ποιότητα συνθέτουν την ολοκληρωμένη γκάμα της Fylliana.

Το νέο κατάστημα θα υποδέχεται το κοινό για τις αγορές του από τις 9:00 τα πρωί έως τις 9:00 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το Σάββατο από τις 9:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Η Fylliana, συνεχώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης με καταστήματα franchise, ένα σύγχρονο e-shop www.fylliana.gr, αλλά και ένα εκτενές δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστή στη φιλοσοφία της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της έπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.




«Fylliana»
2ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Θεσσαλονίκης
Τηλ. 23310 20099

• Site: fylliana.gr
• Facebook: Fylliana
• Instagram: fylliana.gr
• YouTube channel: Fylliana.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ