Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση των υποψηφίων του Κώστα Βοργιαζίδη


Τον απολογισμό του δημοτικού έργου της τετραετίας 2019 - 2023 και το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων συμβούλων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Δράση με Γνώση» για τις δημοτικές εκλογές, παρουσίασε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.



Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, με τον κόσμο, υποψηφίους, οικογένειες και φίλοι τους αλλά και υποστηρικτές του Κώστα Βοργιαζίδη, να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα.


Παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για την στήριξή του, στήριξη που τον φέρνει για τρίτη φορά στη θέση του υποψηφίου Δημάρχου.

Αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αρχής, σημείωσε πως, παρά τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία δεκαετία, με οικονομική κρίση, capital control, πανδημία και ενεργειακή κρίση, υλοποίησε και υλοποιεί έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων, στα οποία αναφέρθηκε επιγραμματικά.


Στη συνέχεια παρουσίασε το έργο της τετραετίας 2019-2023, το οποίο αναπτύσσεται στη βάση ενός οργανωμένου σχεδίου 8 αξόνων. 

1ος: Δημιουργία φιλικού επενδυτικού περιβάλλοντος
2ος: Πρωτογενής τομέας ανάπτυξης
3ος: Τουριστική ανάπτυξη
4ος: Κοινωνική πολιτική
5ος: Εξοικονόμηση ενέργειας και ενεργειακή αναβάθμιση του Δήμου Βέροιας
6ος: Υποδομές για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη
7ος: Καθημερινότητα
8ος: Υποδομές στις τοπικές κοινότητες


Ο Κώστας Βοργιαζίδης ευχαρίστησε όλα τα μέλη της δημοτικής του ομάδας και τους συνεργάτες του που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Γεωργία Μπατσαρά καθώς όπως είπε,
υπήρξε ένας άξιος και έντιμος εταίρος της Δημοτικής Αρχής.


Κλείνοντας την ομιλία του, δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα συνεχίσει 
ακόμη πιο δυναμικά, ακόμη πιο μεθοδικά «για να πάμε το Δήμο Βέροιας ακόμη πιο ψηλά», ενώ παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους του.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




























































































































































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ