Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά στο Βέρμιο - Καίγεται δασική έκταση στην Κοζάνη


Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2023 σε δασική έκταση στην περιοχή Πύργοι στην Κοζάνη. Στο σημείο, το οποίο ιδιαίτερα δύσβατο, επιχειρούν 12 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος, δύο οχήματα ενώ ρίψεις από αέρος γίνονται από ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife, η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο όρος Βέρμιο, σε δύσβατο σημείο, ανατολικά του χωριού Πύργων Εορδαίας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έρπουσα πυρκαγιά σε δάσος με πεύκα, στη θέση Ορολόγι.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας και πεζοπόρο Τμήμα της Δυτικής Μακεδονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο της φωτιάς είναι ιδιαίτερα δύσβατο, ενώ στο σημείο μεταβαίνουν εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ