Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε πευκο-άλσος στον Κοπανό


Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2023 σε πευκοάλσος πλησίον του γηπέδου Κοπανού. Αμέσως οι κάτοικοι που εντόπισαν την πυρκαγιά, κάλεσαν την Πυροσβεστική που χάρη στην άμεση επέμβασή της, δεν επεκτάθηκε, με ανυπολόγιστες συνέπειες.


Όπως αναφέρεται και στην σελίδα «Κοπανός - Το δικό μας χωριό» στο facebook, όπου και δημοσιεύθηκαν οι φωτογραφίες, «Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής μας υπηρεσίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, στο Γήπεδο του Κοπανού, μία έκταση γεμάτη πεύκα δίπλα στο χωριό μας!

Μεγάλη Προσοχή!!

Είναι η 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες που ομάδα ανήλικων κυκλοφορεί με αναπτήρες και βάζει φωτιά.

Με όλη την Ελλάδα να βρίσκεται στις φλόγες και με εκτάσεις και χωριά να καταστρέφονται σε κλάσματα δευτερολέπτου , ο κίνδυνος και για εμάς είναι εξίσου μεγάλος !

🆘Γονείς ενημερώστε τα παιδιά σας..»

Με την Ημαθία να βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 - πολύ υψηλή για πρόκληση πυρκαγιάς, απατείται μεγάλη προσοχή από όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ