Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων έρχεται στη Βέροια

Με ένα μεγάλο... πολύχρωμο party στην Ελιά!

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από τον ερχομό της μεγαλύτερης γιορτής φιλίας, έρωτα, χαράς, ψυχαγωγίας, αισιοδοξίας και διαφορετικότητας. Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων!

Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων. Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.


Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων θα λάβει μέρος στο πάρκο Ελιάς, το Κυριακή 9 Ιουλίου, από τις 19:00 το απόγευμα.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά stand. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο super διάθεση και να έρθετε! Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Βέροιας.




13 σχόλια:

  1. Αυτά είναι βλακειες.
    Γυμνή ποδηλατοδρομια θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος Βέροιας να υποστηρίξει άλλα σοβαρά γεγονότα και όχι όλες τις βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημαίες στα χρώματα του ουράνιου τόξου δεν θα έχει; Παρέλαση υπερηφάνειας μήπως; Ύποπτα πράγματα, ποιο σκοπό εξυπηρετούν αυτά τα πάρτυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοτικές εκλογές έρχονται κι ο Δήμος ,προσπαθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σοβαρεύτουνε εκεί στο Δήμο Βέροιας, τι πρεσβεύει δηλαδή Ο Δήμος να ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ;;; ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΞΕΡΟΛΕΣ ΟΥΥΥ ΜΙΖΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς τον 10.30

      Εσυ ρεμπαγασα, είμαι απόλυτα σίγουρος, όταν έψηνε σουβλάκια τσάμπα ο σκουμποπουλος έξω από το δημαρχείο, ήσουν εκεί πριν ανάψει τα κάρβουνα ο καουμποης

      Διαγραφή
  8. Εργα λέμε. Με βάθος χρόνου. Η υποδομή της πόλης μας, για να αντιμετωπίσει το αύριο. Εργα που αντέχουν στον χρόνο. Πρωτοπορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους λίγο χρώμα στο γκρίζο αυτής της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι γκρινιάζετε πάλι βρε μίζεροι; Τόσα δεινά τραβάτε, λίγο ,,αλεύρωμα,, θα σας πειράξει; Στα δικά μας ήθη το αλεύρωμα δεν είναι έκφραση χαράς και συμπάθειας, αλλά αντιπάθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσο κακό είναι μια τέτοια εκδήλωση? Όλοι κλειστομυαλοι βρήκατε αφορμή να γκρινιαξετε #χωριατηλαπαειμπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ