Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Πόντο και Κρήτη ξεκίνησε το διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας

Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Παρασκευής, διοργανώνει στις 25 και 26 Ιουλίου 2023 στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής, ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «Η Καλλιθέα». 

Την Τρίτη το βράδυ, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, το κοινό απόλαυσε χορούς από τον Πόντο και την Κρήτη, από τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων «Μ.Α.Σ. Η Καλλιθέα», Κρητικών Ημαθίας και Μ.Π.Σ. «Αριστοτέλης» Νέας Νικομήδειας.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές, ο κόσμος γέμισε σχεδόν ασφυκτικά το θεατράκι της Αγίας Παρασκευής για να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, ποτά και κρεατικά που έψηναν και σέρβιραν με πολλή υπομονή τα μέλη του Συλλόγου.


Χαιρετισμό απαύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο οποίος ζήτησε πριν την έναρξη των εκδηλώσεων να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο Ελλήνων πιλότων 
του μοιραίου πυροσβεστικού αεροσκάφους Canadair που κατέπεσε στην Κάρυστο.


Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Συλλόγου της Καλλιθέας Κώστας Τοπαλίδης, ενώ την εκδήλωση παρουσίαζε ο Άρης Ορφανίδης. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ακριβόπουλος.

Το Φεστιβάλ ολοκληρώνεται απόψε, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν στις 21:30.

Δείτε φωτογραφίες:











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ