Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών της Καλλιθέας


Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 26/7 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών» στο αμφιθέατρο Αγίας Παρασκευής που διοργανώνει κάθε χρόνο στις 25 και 26 Ιουλίου, στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Παρασκευής, ο Μορφωτικός - Αθλητικός Σύλλογος «Η Καλλιθέα».


Με τις καιρικές συνθήκες να είναι κάπως καλύτερες σε σχέση με τον καύσωνα της πρώτης μέρας, ο κόσμος γέμισε και χθες το θεατράκι της Αγίας Παρασκευής και απόλαυσε παραδοσιακή μουσική από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου, την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, τον Σύλλογο Τριλόφου Αριστοτέλης και τους Μωμόγερους της Νέας Νικομήδειας.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, οι αντιδήμαρχοι Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Λάζαρος Ασλανίδης και Στέλιος Ασλάνογλου και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βέροιας Γιώργος Τσιλογιάννης.


Με το τέλος της παρουσίασης των χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων, ακολούθησε γλέντι με χορό και φυσικά με άφθονο ποτό και κρεατικά που ετοίμαζαν, έψηναν και σέρβιραν τα μέλη του Συλλόγου της Καλλιθέας.

Δείτε φωτογραφίες:




































1 σχόλιο:

  1. Μόνο θρησκευτική εορτή δεν είναι αυτη έτσι όπως την έκαναν
    Όντως για τα πανηγύρια ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ