Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια η υπ. Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου

Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη έως και το Σάββατο η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου. 

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο ΑνΦανΓκατέ, στο Τελλόγλειο, στις 20:00 (Αγίου Δημητρίου 159Α). 

Την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Έδεσσα, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο Murphy's Law, στις 18:30.

Την Πέμπτη θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γιαννιτσών, στις 20:00. 

Την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Καβάλα, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο Riviera Cafe, στις 20:00 και το Σάββατο στη Βέροια, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς, στις 12:00.

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», θα είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. 

4 σχόλια:

  1. Εφη, όσοι διαφωνούσαν ήταν φασίστες, τους αγνοήσατε ένεκα του σοβιετικού σας πάθους
    και στο τέλος πνιγήκατε στη λίμνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεβερνα Μακεντονια ,Εφη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πάρει ένα ταψί ρεβανι και δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έρχεται να κάνει στην Βέροια, ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ