Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντυπωσίασε ο Όμιλος Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ στους αγώνες της Βέροιας

Με πολύ καλές εμφανίσεις συνέχισαν οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στο τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια.

Στην Κατηγορία Κ12 αγωνίστηκαν οι Γιαγτζόγλου Χρυσούλα η οποία συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων έφθασε με άνεση στον Τελικό κατακτώντας την 1η θέση. Στην ίδια κατηγορία αγωνιστηκε και η Γιολάντα Μουρατίδου η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ειδικά στο πρώτο σετ του αγώνα.

Στην Κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι αθλητές Μανώλης Δάμτσιος ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και ο δεκάχρονος Βέρρος Παναγιώτης. Οι προπονήσεις συνεχίζονται εντατικά για τα τουρνουά του Ιουλίου που έρχονται, με τους αθλητές να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους καθώς και τον προπονητή του ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ