Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης στους Legends 2004

Είναι η ημερομηνία που έχει «χαραχθεί» στις μνήμες κάθε Έλληνα, ποδοσφαιρόφιλου και μη. Πέρασαν 19 χρόνια από τη μαγική βραδιά στην Πορτογαλία, όπου η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε το θαύμα των θαυμάτων και κατέκτησε το EURO 2004.

Και το βράδυ της Τρίτης (4/7), όπως κάθε χρόνο πλέον, οι «legends» της εποποιίας του 2004 δείπνησαν παρέα όλοι μαζί με θέα την Ακρόπολη και με το τρόπαιο σε περίοπτη θέση.

Οι Έλληνες διεθνείς, της «χρυσής φουρνιάς» του 2004, συνέφαγαν σε εστιατόριο στην Ακρόπολη και με φόντο τον Ιερό Βράχο θυμήθηκαν όσα έγιναν στον άθλο της Πορτογαλίας, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στα social media.

Aνάμεσά τους και ένας Βεροιώτης που μπορεί να μην είχε αγωνιστεί στα ματς του EURO, ωστόσο συμμετείχε στην αποστολή. Ο λόγος φυσικά για τον Παντελή Καφέ, ο οποίος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί σε Πόντιους Βέροιας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Βέροια. Τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, καθώς διαθέτει δύο restaurant σε Θεσσαλονίκη και Μήλο.

2 σχόλια:

  1. Τον Τσιάρτα δεν τον υπολογίζουμε για Ημαθιώτη? Προσέθεσε τον κι αυτόν, κ γράψε ότι τώρα δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τον χώρο της πολιτικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι ο αθλητισμός να ενώσει όλους τους Έλληνες όπως τότε και να ζήσουμε ξανά τέτοιες σπουδαίες στιγμές. Σήκωσε το τιμημένο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω.... Στα ουράνια αδέρφια..... Πω ανατριχίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ