Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνοπλο το «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2023


Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας κλείνει η αυλαία των συμμετοχών του σωματείου Εν Σώματι Υγιεί» Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα για το 2023. Το τριήμερο 7-9 Ιουλίου 2023, η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και η ομάδα του «Εν Σώματι Υγιεί» θα συμμετέχει με πλήρη σύνθεση.

Οι αθλητές θα αγωνιστούν στο Ατομικό των κατηγοριών τους και ανά δύο στα Διπλά.




Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι αθλητές:

1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης - Ατομικό ΤΤ6
2. Μαύρης Λευτέρης - Ατομικό ΤΤ6
3. Δημητρακόπουλος Γιάννης - Ατομικό ΤΤ8
4. Τσιάμης Θεολόγος - Ατομικό ΤΤ8

Στα Διπλά Ανδρών θα αγωνιστούν:

Κατηγορία MS14 --> Καραγιάννης/Μαύρης
Κατηγορία MS18 --> Δημητρακόπουλος/Τσιάμης

Αρχηγός Αποστολής ορίστηκε ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Προπονητής Επιτρ. Αντισφαίρισης και πρ. Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας Para Table Tennis.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα επιστρέψει τη Δευτέρα 10 Ιουλίου. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο βεροιώτης αθλητής με αναπηρία Κάπας Κωνσταντίνος, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Τριπτόλεμου Ελευσίνας. 




«Πρόκειται για την τελευταία επίσημη διοργάνωση της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και ευελπιστούμε να είναι το επιστέγασμα μιας έτσι και αλλιώς επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ