Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Την γέμισε την Ελιά η Αχτσιόγλου - Τι δήλωσε για Μητσοτάκη, Μ.Μ.Ε. και το όραμά της για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ


Δείτε το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr - Ποιοι ήταν εκεί;
Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιουλίου στον πολυχώρο της Ελιάς, η πολιτική εκδήλωση με καλεσμένη την Έφη Αχτσιόγλου.

Η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών και της προώθησης της υποψηφιότητάς της, βρέθηκε στη Βέροια απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στην κοινωνία, ανοίγοντας δημόσιο διάλογο, δίνοντας βήμα στο κοινό και απαντώντας σε ερωτήσεις που της τέθηκαν.


Αρχικά τον λόγο πήραν, ο αν. συντονιστής Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο οποίος την καλωσόρισε στην πόλη μας και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Ν.Ε. Αντώνης Καραγιάννης, ο οποίος διάβασε και την επιστολή του Γραμματέα της Ν.Ε. Κώστα Καλδάρα, ο οποίος απουσίαζε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους.


Στην συνέχεια χαιρετισμό και σύντομες τοποθετήσεις πραγματοποίησαν οι πολιτευτές Αντώνης Μαρκούλης, Φρόσω Καρασαρλίδου, Βαρβάρα Σαράντη και Χρήστος Αντωνίου.


Στην τοποθέτησή της η κ. Αχτσιόγλου τόνισε πως χρειάζονται αλλαγές στο εσωτερικό του κόμματος και ότι απαιτείται ένα ευρύτερο άνοιγμα στην κοινωνία. Ανέφερε πως δεν της αρέσουν οι ταμπέλες και ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε για το ποια ιδεολογική κατεύθυνση θα πάρει το κόμμα, είτε προς την αριστερά, είτε προς το κέντρο.

Τόνισε πως το κάλεσμά της απευθύνεται σ' όλους τους πολίτες και ότι χρειάζονται τομές και παρεμβάσεις προς την σωστή κατεύθυνση. Έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκεί δηλαδή που είναι ο πυρήνας της πραγματικής πολιτικής.

Δήλωσε πως γνωρίζει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, ειδικά μετά το αρνητικό εκλογικό αποτέλεσμα. Κατέθεσε την δική της πολιτική πρόταση για την επόμενη ημέρα, ενώ μίλησε για «συλλογική ευφυία» που δεν θα λειτουργεί με μικροκομματικά συμφέροντα.


Παράλληλα άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας πως κέρδισε τις εκλογές, γιατί κατάφερε να πείσει τον κόσμο πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος και πως ότι θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτά τα λίγα που έχουμε και να θεωρούμε φυσιολογικό που ζούμε μέσα στη φτώχεια και στην ακρίβεια.

«Θέλουμε ένα ισχυρό κόμμα και όχι μια λέσχη που θα γίνονται ατέρμονες συζητήσεις. Ο καθένας έχει την δική του ιστορία στον προοδευτικό χώρο. Σεβόμαστε την πορεία του καθενός, αλλά στο κόμμα που θα δημιουργήσουμε, δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι. Είμαστε όλοι ίσοι και δεν περισσεύει κανείς!


Θέλουμε να σχηματίσουμε ένα κόμμα εξουσίας που θα έχει προγραμματικές θέσεις και δεν θα λειτουργεί με πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμό. Θα έχουμε στο πλευρό μας τεχνοκράτες, όχι όμως για να μας κατευθύνουν στην πορεία που θέλουν εκείνοι, αλλά για να μας βοηθήσουν με την επιστημονική κατάρτισή τους στην πολιτική πορεία που θέλουμε να χαράξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής, γιατί πορεύτηκα με τις δικές μου αρχές και αξίες. Δεν άλλαξα και δεν πρόκειται να αλλάξω. Χρέος μου είναι να δώσω μαζί με όλους εσάς τον δύσκολο αγώνα και να είμαι παρούσα στις δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας»

Σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τον κόσμο για την στάση των Μ.Μ.Ε. απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ίδια προσωπικά, απάντησε πως «είναι γεγονός πως τα Μ.Μ.Ε. κρατούν μια αρνητική έως εχθρική στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».


Και αυτό γιατί όπως είπε, υπάρχουν δεσμοί με την κυβέρνηση ακόμα και από την εποχή της «Λίστας Πέτσα». Υπενθύμισε όμως, πως και το 2013 και το 2014, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε παρόμοια αντιμετώπιση κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του λαού και να έρθει στην κυβέρνηση.

«Επιζητούμε την καλοπροαίρετη κριτική, δεχόμαστε ακόμα και την σκληρή κρητική, αλλά ως νέα Πρόεδρος δεν θα δεχθώ σε καμία περίπτωση την λάσπη και την συκοφαντία. Θα την πολεμήσω και θα είμαι απέναντι σε τέτοιου είδους πρακτικές» κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

Τέλος, τον λόγο πήραν οι παρεβρισκόμενοι, προκειμένου να τοποθετηθούν ή να θέσουν ερωτήματα στην υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε φωτογραφίες:





























































39 σχόλια:

  1. Ε ρε κατάντια, συγκέντρωση με παρόντες τους υποψήφιους, ούτε δέκα βεροιώτες και οι υπόλοιποι μεταφερόμενοι, για να φαινόμαστε πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε τρολάκι της ΝΔ αρχισες να αγχώνεσαι;

      Διαγραφή
    2. 29 Ιουλίου 2023 στις 6:05 μ.μ.Πας καλά; Θερμοπληξία; Μελίγκρα; Να αγχώνεται για ποιο λόγο; Μη χάσει τις εκλογές; Θα ανατρέψετε την Κυβέρνηση με όπλο τον λαό; Κάνε μια ανάλυση κοπράνων. Κάτι μπορεί να βρεθεί. Ρε Παναγιά μου τι διαβάζω. Ρε μήπως θες να ξαναγίνουν εκλογές και να ξαναγίνουν και να ξαναγίνουν μέχρι να κερδίσει ο μισός συριζα; Ρέψου λίγο ρε συ. Τι φούσκωμα ειναι αυτό; Μπάμ θα κάνεις.

      Διαγραφή
    3. Εντάξει το καταλάβαμε ότι κάθεσαι στα 4 και γλυφεις τα αφεντικα σου. παρακαλα να σου δωσουν το φτωχεια pass σου!!!!!!!! νουμερο ε νουμερο

      Διαγραφή
    4. Δύο ανώνυμοι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Μάλιστα.......

      Διαγραφή
  2. Έφη από τα Γιαννιτσά της Νότιας Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Της Μακεδονίας,νότια δεν υπάρχει. Συνορεύει με την Β.Μακεδονια,που ακούς και βγάζεις σπυριά,και σιγοτραγουδας πάλι με χρόνια με καιρούς Π.Γ.Δ.Μακεδονια θα την λέμε. Ουγκα ουγκα.

      Διαγραφή
  3. Πολύς κόσμος τα 50 περίπου άτομα από όλη την Ημαθία; Και μη μου πείτε λείπουν διακοπές, αφού Τσίπρας και Κούλης σε συνεργασία δεν μας άφησαν φράγκο, άλλα ούτε και στρέμμα άκαυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Τσίπρας δεν σου άφησε Φράγκο?ΚΟΥΛΗΣ σας αξιζει

      Διαγραφή
  4. Στο παραμύθι του Αντερσεν, μόλις το παιδάκι φωνάζει πως ο βασιλιάς είναι γυμνός, γυρίζουν ο ένας στον άλλον οι μεγάλοι, που φοβούνταν να ομολογήσουν τι έβλεπαν, κι αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια. Ο βασιλιάς συνέχισε να περπατά κορδωμένος ώς το τέλος της τελετής, αν κι εκείνος άκουσε το αθώο παιδί και δεν του έμεινε πια καμιά αμφιβολία. Δεν συνεχίζεται το παραμύθι. Μας αφήνει να σκεφτούμε μόνοι μας τη λυτρωτική επίδραση της αλήθειας στο μέλλον της χώρας όπου κάποιοι απατεώνες πούλησαν ανύπαρκτα ενδύματα στον βασιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μπιτζιμπιτζιδης ζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι έτσι η ΕΛΗΑ γεμάτη άδεια πώς είναι μπορεί να μου πει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εσύ και οι ομοιοι IQιτες σου αντιληφθούν το φιάσκο και την πλανη της επιλογής σας, σε επιτελικη μάζωξη.

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε αλήθεια πρέπει να πονάς πολύ εσύ....πωωω..κοίτα να αλλάξεις όσο προλαβαίνεις έλα με την εξουσία..ξυπνά....στις επόμενες θα σας κατουράει ακόμα και η ζωή...

      Διαγραφή
  7. Τον κόσμο τους το έδειξαν τα νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατάντια ενός κόμματος που κυβέρνησε τον τόπο! Ένας - ένας το διαλάνε και αραιώνουνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως κατάντια μιας κυβέρνησης ΝΔ με Βορίδη Άδωνη,Πλεύρη ,Φλωριδη, Χρυσοχοΐδη, Οικονόμου, Πατούλη, Μηταράκη μα προπαντώς,τον άξιο που δεν φταίει,δεν έφταιξε ούτε θα φταίξει ποτέ.

      Διαγραφή
    2. Μη σχολιάζεις σε κάθε σχόλιο..καταλάβαμε σε πονάει αλλά οκ...τι να κάνουμε τώρα..έπρεπε να φτάσετε εκεί που σας αξίζει...στο 3%...άιντε αέρα πηρατε

      Διαγραφή
  9. Δεν βλέπω τον Άγγελλο.........αμάν συγνώμη , αυτός στηρίζει τον Παππά ........και εδώ έχουμε διαφωνίες με στηρίξεις για πρόεδρο.....για αυτό δεν είναι γεμάτη η Ελιά 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν παρατηρήσετε το βλέμμα των παρευρισκομένων στις φωτογραφίες, είναι σαν να τους έφαγε η γομαρα το ψωμί που λένε και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν η Μπαρτσα κέρδιζε την Ρεάλ 41- 18 παίχτες προπονητής διοίκηση θα είχαν αυτοκτονήσει όλοι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ τελικά έχουν υπομονή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 15 όταν την κέρδισε η Μπέτις εκτός έδρας 38-26δεν αυτοκτόνησαν Σαμαράς, Βουλγαράκης ούτε και οι οπαδοί (εσύ) από αυτούς βρήκαν δύναμη και υπομονή από την ΝΔ , η ΠΑΕ σύριζα.

      Διαγραφή
  12. Και όμως όλοι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ κυκλοφορείς εσύ και μάλιστα στο δύο πισίνα πόδια.

      Διαγραφή
  13. Ηταν και η μπατσαρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κωσταντινόπουλος που είναι ρε παιδιά.... αυτός μέχρι προχθές ήταν μπροστουρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέχει να πάρει αντιδημαρχια...τον αρέσει η εξουσία...

      Διαγραφή
    2. Καλά αυτός δε πήγαινε για βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ... μετά έκανε παιχνίδι με κορωνα και στο τέλος το γύρισε ΠΑΣΟΚ...ΧΑ ΧΑ

      Διαγραφή
  15. Ο Τζανακόπουλος γιατί δεν ήταν στην Εληά; Φοβάται την Μακεδονία ή τίποτε άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα ολέθρια λάθη και τα ψέματα συνεχίζονται.
    Είπε η κυρία (... πως δεν της αρέσουν οι ταμπέλες και ότι δεν έχει νόημα να συζητάμε για το ποια ιδεολογική κατεύθυνση θα πάρει το κόμμα, είτε προς την αριστερά, είτε προς το κέντρο.), δηλαδή να ψηφίσουμε χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο ; Και τι θα ψηφίσουμε διαχειριστή πολυκατοικίας ;
    Ή μήπως νομίζει ότι είναι η πολιτική αυθεντία υπέρ άνω ιδεολογίας, η οποία θα μας σώσει ;
    Η κυρία είναι ακόμα (μικρή) πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρή πολιτικά μπροστά στον τεράστιο γιο του μπαμπά,που κράτησε πολιτική ιδεολογία από Βορίδη μέχρι Φλωριδη και Ψαριανό. Α ρε Φλωράκη έφυγες νωρίς χωρίς να ακούσεις την πολιτική πρόταση του Κούλη.

      Διαγραφή
    2. Στον φίλο (Ανώνυμος30 Ιουλίου 2023 στις 7:56 μ.μ.).
      Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Αυτοί εχουν μια δηλωμένη ιδεολογία. Συμφωνείς ή δε συμφωνείς αυτή είναι τη δήλωσαν και ο κόσμος τους ψήφισε. Η νεαρά κυρία μας λέει ότι δεν χρειάζεται ιδεολογία (πάμε με φόρα και όπου βγει). Δεν είναι πολιτική αυτή η δήλωση. Δεν είναι για πολιτική συζήτηση αυτή η δήλωση. Κανονικά έχει υποχρέωση να μας δώσει το πολιτικό της στίγμα για να ξέρουμε τι να περιμένουμε και ανάλογα να την κρινουμε.

      Διαγραφή
  17. Οταν εχεις μεγαλωσει σε μια μεσοαστικη οικογενεια με Γαλλικα πιανο και χαβιαρι σε εναν απο τους πιο δυσκολουςπολιτικα και κυριως εθνικα Νομους. Οταν εισαι γυναικα νεα ωραια και ανεβαινεις επαγγελματικα και πολιτικα πολυ πιο γρηγορα οχι μονο απο αλλες γυναικες αλλα και απο ανδρες. Οταν εχεις ενα απο τα πιο μεγαλα και πιο ακριβα επαγγελματικα γραφεια της χωρας. Οταν ντυνεσαι με συνολακια ZEUS και DIOR απο την οδο Ερμου και κανεις διακοπες στο COSTA NAVARINO. Οταν ο συντροφος σου δεν ειναι και απο τα < καλυτερα παιδια > .Οταν εχεις ξεκινησει την πολιτικη σου καριερα στην Ευρωβουλη ως υπαλληλος διπλα στον πολιτικο σου ΜΕΝΤΟΡΑ. Που οι μεχρι εχθες περιεργες προεκλογικες δηλωσεις του οδηγησαν οχι μονο στην εξοδο του απο τα ψηφοδελτια αλλα και στην πιο γρηγορη εκλογικη συντριβη του κομματος και κατα συνεπεια στην παραιτηση του αρχηγου του,ανοιγοντας ετσι τον δρομο για εσενα ( ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ) .Οταν η θητεια σου ως υπουργος ξεκινησε σε ενα υπουργειο κατα την πιο δυσκολη μνημονιακη εποχη διπλα στον πολιτικο σου Μεντορα με τα γνωστα μνημονιακα αποτελεσματα ως τωρα. Οταν οι σχεσεις σου με ατομο του ΔΝΤ συζητιουνται ακομα και σημερα με πιπερατες λεπτομεριες απο καποιους θυμιζοντας μεταμεσονυχτιες τηλεοπτικες εκπομπες.Οταν σε στηριζει ενωμενη ολοι η ενχωρια ( και οχι μονο ) οικονομικη επαγγελματικη και μιντιακη διαπλοκη,πονταροντας ετσι με την εκλογη σου στην τυχων αναγεννηση του κομματος. Διαβλεποντας οτι η μονοκρατορια του αρχηγου του πρωτου κομματος μπορει να οδηγησει σε αντιδημοκρατικες εκτροπες και προβληματισμενη με την ως τωρα μηδαμινη δυναμικη του αρχηγου του τριτου κομματος.Οταν δεν τα βλεπεις ολα αυτα αγαπητε ψηφοφορε δεν βλεπεις οχι μονο τον επομενο αρχηγο αλλα δεν βλεπεις και τον επομενο πρωθυπουργο. Και αφου επισκεφτεις το γνωστο καταστημα οπτικων στο κεντρο της πολης για ελεγχο ματιων και γυαλιων, και αφου αποβαλεις τον ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟ που σε διακρινει τα τελευταια χρονια, τοτε θα καταλαβεις οτι ολοι αυτοι δεν δουλευουν για το δικο σου καλο αλλα για το δικο τους. Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΙΠΟΤΑΚΙΔΩΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Εκτος απο συνεχεια θα εχει και πολυ ενδιαφερων.Και αφου δεν θα συμμετεχεις καθισε αναπαυτικα να τον δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΕ εσύ; Που χάθηκες; Πολύ ωραία τα γράφεις.

      Διαγραφή
    2. 30 Ιουλίου 2023 στις 3:11 μ.μ. οχι. Τρέχω αλλού. Ο καθένας εχει δικαίωμα να ελπίζει αρχηγιλίκια. Απλά ο χρόνος έδειξε εάν ειχα καλό αισθητήριο με όσα έγραφα. Και μη φανταστείς οτι έγινα Μητσοτακικός. Απέχω παρασάγκες. Απλά πάλι, οι αριστερόστροφοι, δεν καταλαβαίνουν Χριστό. Ζούνε σε εναν δικό τους κόσμο.
      ΤΣΕ

      Διαγραφή
    3. Α ο τσετσε είναι, ολόκληρο κατεβατο με το δεξί μάτι. Τώρα γράψε μας με το αριστερό μάτι για τον Κούλη. Πάντως σε παραδέχομαι για τα μεγάλα κείμενα ,όσες φορές επιχείρησα μεγάλο κείμενο στις 99%των περιπτώσεων δεν δημοσιεύτηκε.

      Διαγραφή
  18. 30 Ιουλίου 2023 στις 8:05 μ.μ. Δεν το έγραψα εγω λέμε. Με παίρνει πολύ χρόνο η ενασχόληση με τις Δημοτικές. Θα τα πούμε εν καιρώ. Μάλλον έχουν δίκιο όσοι καταφέρονται κατά της τωρινής Δημοτικής αρχής. Ειμαστε σε μια στάσιμη πόλη. Όσο για τα μεγάλα κείμενα που λές, μάλλον τα επιχειρήματά σου, δεν λένε κάτι. Οταν συζητάς έστω και γραπτά, βγαίνει κάπως μεγάλο. Επιχειρήματα. Εσυ ακόμη εισαι εκει που σε άφησα, αν και οι εκλογές τελείωσαν. Εσυ εισαι ο προοδευτικός και εγω ο φασίστας. Μόνο που αυτό, είναι στη δική σου παρωχημένη λογική. Αριστερά και πρόοδος, ειναι έννοιες αντίθετες είπαμε. Και επειδή ειναι ανοησίες όλα τα αριστερά, τσαλακώθηκαν απο τον κόσμο. Φτωχό και πλούσιο. Για κάποιους καλώς, για άλλους κακώς, οτιδήποτε αριστερό, ηττήθηκε γιατί ειναι θεωρητική μπουρδολογία. Μόνο η νομενκλατούρα εξασφαλίζει για τον εαυτό της όσα λένε για το λαό. Ο λαός πρέπει να δουλεύει μέχρι να πεθάνει, για τον αγώνα των λαών. Οι αριστεροί, ειναι στην εποχή του αντι για τηλεόραση, είχανε τις εικόνες. Με δράκους, κόλαση, αγγελάκια κλπ. Τώρα υπάρχει ως εικόνα, η τηλεόραση και χαμπάρι δεν πήρανε. άλλαξε ο κόσμος και όλα μείνανε τα ίδια. Πάλι με έκανες να το τραβήξω.
    ΤΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΗΔΕΙΑ.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ